Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De eerste PlayStation Plus aanbieding van 2024!

Sander Lindeveld
De eerste PlayStation Plus aanbieding van 2024!

Goed nieuws voor alle PlayStation fans! Sony heeft zojuist een onweerstaanbare aanbieding voor 12 maanden PlayStation Plus de wereld in geslingerd! Of je nu voor het eerst instapt of al een trouwe abonnee bent, dit is het perfecte moment om te profiteren van geweldige kortingen. Dit is hét moment is om gebruik te maken van deze tijdelijke promotie, want deze actie loopt tot en met 11 februari 2024. Koop nu PlayStation Store kaarten bij KaartDirect, om gebruik te maken van aantrekkelijke korting op 1 jaar PS Plus!

Speciale aanbieding voor nieuwe PS Plus leden

Als je nog geen abonnement hebt op PlayStation Plus, dan is dit je kans om in te stappen met een flinke korting. Nieuwe leden kunnen genieten van de volgende aanbiedingen:

Upgrade je abonnement tijdelijk met 33% korting

Voor bestaande PlayStation Plus leden is er ook goed nieuws. Als je momenteel een Essential of Extra abonnement hebt, kun je nu met korting upgraden naar een hoger niveau:

PlayStation Store tegoed kopen bij KaartDirect

Sla je slag en verrijk je PlayStation ervaring met deze exclusieve promotie voor PlayStation Plus. Of je nu nieuw bent of al een bestaand lid, voor iedereen is er een fantastische deal beschikbaar. Met KaartDirect kun je moeiteloos je PSN-wallet opwaarderen en meteen profiteren van deze tijdelijke promotie.

Dankzij KaartDirect is het opwaarderen van je PlayStation Store tegoed nog nooit zo eenvoudig geweest. Koop een PlayStation card online en geniet binnen enkele minuten van je nieuwe PlayStation Plus abonnement. Natuurlijk kun je het opgewaardeerde tegoed ook gebruiken om (nieuwe) games mee aan te schaffen in de PSN Store. Breng vandaag nog een bezoek aan de PlayStation Store, ontdek je mogelijkheden en stort je in de wereld van onbegrensd gamingplezier!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €60

€60,-

PlayStation Store code €60

PlayStation Store code €120

€120,-

PlayStation Store code €120