Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Dankzij cross-play speel je Fortnite samen op alle platformen

Nora Vos
Dankzij cross-play speel je Fortnite samen op alle platformen

Of je nu de voorkeur geeft aan de PlayStation, PC, Nintendo Switch of Xbox: Fortnite is op vrijwel alle platformen te spelen. Het mooie hiervan? Iedereen kan het met, en tegen elkaar opnemen! Dit is mogelijk dankzij de cross-platform functionaliteit van het spel, die een naadloze verbinding tussen verschillende systemen biedt. Zo geniet je van de vrijheid om met vrienden te spelen, ongeacht op welk apparaat zij spelen. Maar hoe zit het met V-Bucks die je hebt gekocht en zelf wilt gebruiken op een ander platform? Lees snel verder om meer te weten te komen over de Fortnite Shared Wallet.

Hoe werkt de V-Bucks Shared Wallet op verschillende platformen?

Bij het spelen van Fortnite op verschillende platformen, behoud je niet alleen je spelprogressie, maar ook al je items. Dit geldt voor alles van skins tot wapens, wat zorgt voor een naadloze overgang tussen apparaten. Als het echter aankomt op de V-Bucks die je hebt gekocht, zijn er enkele beperkingen.

Wanneer je V-Bucks koopt bij KaartDirect, dan ontvang je een code die ingewisseld moet worden op je Epic Games account. Bij het verzilveren van de code kies je het platform waarop je de Fortnite V-Bucks wilt gebruiken. Kies je voor de Nintendo Switch, dan wijken de voorwaarden af. In tegenstelling tot alle andere platformen, zullen de V-Bucks niet beschikbaar zijn om te spenderen op een ander systeem. Maar geen zorgen, dit geldt alleen voor V-Bucks. Alle progressie en items die je ontgrendelt, inclusief die via de Battle Pass, zijn wel beschikbaar op al je apparaten.

Zo zit de vork in de steel

Om de werking van de Fortnite Shared Wallet beter te begrijpen, is het belangrijk om onderscheid te maken tussen V-Bucks die overdraagbaar zijn tussen verschillende platformen en degenen die dat niet zijn. Dit onderscheid speelt een cruciale rol in hoe je je V-Bucks optimaal kunt benutten. V-Bucks die verdiend zijn via de Battle Pass zijn universeel beschikbaar op alle platformen, wat inhoudt dat ze meegaan met je account, ongeacht op welk apparaat je inlogt. Echter, V-Bucks die direct gekocht zijn, kunnen beperkingen hebben qua overdraagbaarheid. Hieronder volgen enkele praktische voorbeelden die beide situaties illustreren, waardoor je een duidelijker beeld krijgt van wanneer en hoe je V-Bucks op verschillende platformen kunt gebruiken:

Let goed op voor welke platform jij je V-Bucks kaart inlost

Bij KaartDirect vind je een uitgebreid aanbod van V-Bucks kaarten voor ieder budget, die ingewisseld worden via je Epic Games-account. Deze stap is cruciaal: bij het inwisselen bepaal je op welk platform je de V-Bucks wilt gebruiken. Het is dus essentieel om goed na te denken over waar je voornamelijk speelt voordat je de V-Bucks inwisselt.

Met deze gedetailleerde uitleg hopen we je een helder beeld gegeven te hebben van de keuzes die je hebt en de overwegingen die daarbij komen kijken. Wat je ook besluit te kopen en voor welk platform je ook kiest: we wensen je enorm veel plezier met Fortnite!

 

Gerelateerde artikelen:

Fortnite 1.000 V-Bucks

€8,99

Fortnite 1.000 V-Bucks

Fortnite 2.800 V-Bucks

€22,99

Fortnite 2.800 V-Bucks

Fortnite 5.000 V-Bucks

€36,99

Fortnite 5.000 V-Bucks