Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Cadeaukaarten kopen met Bitcoins, het kan bij KaartDirect

Sander Lindeveld
Cadeaukaarten kopen met Bitcoins, het kan bij KaartDirect

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het gekkenhuis is op de cryptocurrency markt. De Bitcoin prijs zet record na record neer, met momenteel een all-time high van maar liefst $41.941,56 in slechts een paar weken tijd. Ook andere cryptocurrency zoals Ethereum, Litecoin stijgen hard mee.

Steeds meer bedrijven geven klanten dan ook de mogelijkheid te betalen met cryptocurrencies. In sommige gevallen kun je zelfs een huis kopen met bitcoins! Ook wij kunnen natuurlijk niet achterblijven en bieden de optie om cadeaukaarten te kopen met je Bitcoins en andere cryptocurrency.

Hoe koop ik cadeaukaarten met Bitcoin op KaartDirect?

Cadeaukaarten kopen met Bitcoins, Litecoin, Ethereum en meer gaat bij ons via BitPay. BitPay maakt het mogelijk om in een veilige omgeving je bestelling te betalen. Voordat je besluit een cadeaukaart te kopen met je bitcoin bij ons, raden we je eerst aan een account aan te maken bij BitPay. Zodra je je account hebt geregistreerd en geverifieerd kun je rekenen op een soepel verloop van het bestelproces bij ons.

Onze favoriete cadeaukaarten

Qua aanbod hebben we een breed assortiment cadeaukaarten voor bijvoorbeeld online shopping, gaming, belevenissen en meer. Eén van onze favorieten is de Bol.com cadeaukaart. Met een cadeaubon van bol.com krijg je toegang tot hun zeer uitgebreide assortiment met miljoenen artikelen. Ook de FashionCadeau kaart is één van onze favorieten die je kunt kopen met bitcoin. Deze tegoedkaart is geldig bij verschillende winkels zoals de Bijenkorf, Zalando, Adidas, H&M, Foot Locker, Hunkemöller About You. Voor de PlayStation-bezitters onder ons is het mogelijk om tegoed te kopen met je bitcoins, maar ook kun je je PS Plus abonnement verlengen.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

FashionCadeau

€5,- tot €200,-

FashionCadeau

Bestellen
Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen