Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Neosurf kopen en gebruiken als betaalmethode, dit kun je ermee

Neosurf kopen en gebruiken als betaalmethode, dit kun je ermee

Neosurf, wat is het eigenlijk?

Het is tegenwoordig heel gebruikelijk om online aankopen te doen, je te abonneren op allerlei diensten en nog veel meer. Dit terwijl de vraag om privacy ook steeds meer toeneemt. Bewust en onbewust deel je het nodige van jezelf, terwijl je je ook kunt afvragen of dat in sommige gevallen echt nodig is. Als het op betalen aankomt, dan is Neosurf kopen hierin een mooi antwoord op de gestelde vraag; anoniem betalen op het internet is wat deze betaalprovider mogelijk maakt.

Neosurf is een digitale prepaidkaart die bestaat uit een bepaalde code. Deze code staat voor een vooraf bepaald en betaald bedrag, wat je dus middels die code bij betalingen kunt gebruiken. Dit kan in een keer, maar kan ook in etappes. Als het ware haal je met Neosurf online kopen een kredietkaart in huis op prepaid basis. Een op zich bekend en handig systeem, maar het grootste voordeel zit hem vooral in de privacy.

Waarom Neosurf gebruiken?

Door Neosurf te kopen heb je verschillende opties tot je beschikking. Zo kun je al een kaart van €5,- kopen en dat loopt op tot een maximum van €100,-. Ongeacht je een kleine of grote Neosurf kaart koopt, je krijgt deze gelijk via KaartDirect geleverd in de eerdergenoemde codevorm, waardoor je dat als nieuw betaalmiddel hebt. Dit is een belangrijk punt om te kiezen voor Neosurf online kopen, want dit zorgt dus voor de privacy.

Bij het betalen met Neosurf tegoed voer je de code in samen met een pincode en dat is voldoende om een betaling te verrichten. Bij gebruik van Neosurf komt er verder geen additionele informatie aan te pas. Je bent dus niet genoodzaakt om bijvoorbeeld persoonlijke bankgegevens te delen met de site of het platform waar je een aanschaf doet. Anoniem is ook echt anoniem en dat is waar betalen met Neosurf voor staat.

Die anonimiteit zorgt voor enige veiligheid op het internet. Het is immers goed mogelijk dat je niet overal je informatie wilt delen daar waar je juist wel graag van een dienst of product gebruik wilt maken. Neosurf is daarin jouw oplossing. Volledig veilig, anoniem en prettig in gebruik met een garantie op het borgen van jouw privacy.

Breed inzetbaar

Bij Neosurf kopen krijg je het tegoed direct toegestuurd wat je nadien op diverse plekken kunt gebruiken. Neosurf-tegoed is namelijk inwisselbaar op meer dan 20.000 adressen, waardoor er sprake is van een zeer breed geaccepteerd betaalmiddel. Om een idee te geven waar je Neosurf-tegoed zoal voor kunt gebruiken het onderstaande overzicht:

Kortom, voor anoniem, veilig en prettig betalen op het internet zit je met Neosurf-tegoed juist. Je kunt Neosurf kopen bij KaartDirect in zeven varianten. Dat begint bij €5,-, gevolgd door €10,- oplopend naar €100,-. Meer tegoed nodig? Je kunt ook meerdere tegoeden van Neosurf online kopen indien dat gewenst is. KaartDirect levert na ontvangst van betaling direct het bestelde tegoed. Dit is gelijk te gebruiken. En daarmee heb je een duidelijk beeld van hoe Neosurf in elkaar steekt. Neem een kijkje in ons aanbod.

 

Gerelateerde artikelen:

Neosurf €10

€10,-

Neosurf €10

Neosurf €50

€50,-

Neosurf €50

Neosurf €100

€100,-

Neosurf €100