Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Met Klarna betalen bij KaartDirect

Chris Hofman
Met Klarna betalen bij KaartDirect

BELANGRIJK: Klarna is momenteel alleen beschikbaar voor het betalen van beltegoed producten. Onze excuses voor het ongemak.

Wat is Klarna?

Klarna is een betaalservice waarmee je eenvoudig online betalingen uitvoert en extra betaalmogelijkheden beschikbaar hebt. In Nederland is iDeal de meest gebruikte online betaalmethode, hiermee kan je via je eigen bank direct een bedrag overboeken. De creditcard biedt de optie om op krediet uitgaven te doen, op een vast moment wordt maandelijks het openstaande saldo verrekend. Klarna biedt meerdere mogelijkheden om een betaling te verrichten: betaal het volledige bedrag direct, betaal in 3 termijnen, of betaal later (binnen 30 dagen). Bij KaartDirect heb je de mogelijkheid om diverse producten met Klarna te betalen.

Beheer je betalingen met een Klarna account

Het hebben van een Klarna account heeft veel voordelen. Op je account heb je een duidelijk overzicht beschikbaar van alle betalingen die je met Klarna hebt uitgevoerd. Zo zie je hoeveel en wanneer je een betaling moet voldoen, maar ook alles wat je al voldaan hebt. Met fysieke producten die zijn aangeschaft houdt Klarna ook bij of deze zijn verzonden, aangekomen of geretourneerd zijn. 

Om gebruik te maken van Klarna moet je eerst een account aan te maken, gelukkig is dit in een mum van tijd geregeld. Ga naar de website van Klarna om je gratis te registreren. Koppel je e-mailadres en telefoonnummer. Inloggen op je account gaat doormiddel van een code die je op je telefoon binnenkrijgt. Erg veilig, want alleen jij hebt toegang tot je smartphone.

Met Klarna shoppen bij KaartDirect

Via de Klarna app (iOS of Android) shop je direct bij je favoriete winkels voor verschillende soorten producten. Van mode tot reizen, sportartikelen, luxe producten en nog veel meer. KaartDirect is partner van Klarna, een deel van ons assortiment kan je daarom bekijken en kopen via de Klarna app. KaartDirect biedt Klarna aan als betaalmogelijkheden op geselecteerde producten, hiervoor is het gebruiken van de app niet noodzakelijk.

Bij KaartDirect bieden wij de mogelijkheid om producten via Klarna meteen, achteraf (binnen 30 dagen) of in 3 delen (binnen 60 dagen) zonder rente af te lossen. Heb je bijvoorbeeld een Lebara databundel op het oog, maar even niet de financiële ruimte om het direct te betalen? Dan heb je dankzij Klarna de optie beschikbaar om de betaling uit te voeren, wanneer het jou uitkomt. Daarnaast is het ook mogelijk om een Lyca bundel of T-Mobile beltegoed met Klarna te betalen.

Af en toe een ander of jezelf verwennen moet kunnen, bij KaartDirect geven wij je de mogelijkheid om af te rekenen, precies hoe jij wilt. 

Lycamobile €10 = €20

€10,-

Lycamobile €10 = €20

Lebara €10 = €20

€10,-

Lebara €10 = €20

Vodafone €10

€10,-

Vodafone €10