Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Wat is een PCS Mastercard prepaid creditcard?

Chris Hofman
Wat is een PCS Mastercard prepaid creditcard?

De PCS Mastercard is een prepaid creditcard die je op de site van PCS kunt aanvragen. Het is een (fysieke) creditcard die je met prepaid tegoed opwaardeert. Iedereen kan deze kaart aanvragen, zonder dat hier nog een bank tussen zit. De creditcard kan overal gebruikt worden waar Mastercard geaccepteerd wordt (online of in winkels). Een bijkomend voordeel hiervan is dat je de prepaid creditcard van Mastercard zowel in het binnen- als buitenland kunt gebruiken. Grenzeloos plezier!

Ben je opzoek naar een goede prepaid creditcard? Dan heeft PCS precies wat je zoekt! De kaart is in verschillende varianten beschikbaar, allen met hun eigen voordelen voor gebruik. In de basis heb je de PCS Chrome Card, deze is 1 jaar geldig en kan tot maximaal 6.500 euro worden opgewaardeerd. Een stap daar boven vind je de PCS Black Card, deze is 2 jaar te gebruiken en kan tot zelfs 10.000 euro worden opgeladen. Naar Absolut Card heb je 3 jaar geen omkijken en kan ook voorzien worden van maximaal 10.000 euro aan saldo.

Heb je geen fysieke kaart nodig? Dan is er ook een PCS Virtual Card, een digitale prepaid creditcard. Elke van de PCS creditcards kun je bewaren op je smartphone, zodat je via NFC (Google Pay of Apple Pay) kunt betalen in de winkel.

Waar koop ik PCS Mastercard?

De fysieke, of digitale kaart koop je via de website van PCS, alleen heb je dan nog wel tegoed nodig om de prepaid creditcard te gebruiken. Daarvoor ben je bij KaartDirect aan het juiste adres, bij ons vind je een breed assortiment van diverse waarden PCS Mastercard tegoed. Voor bijvoorbeeld kleinere bedragen zijn de PCS Mastercard tegoedkaarten van 20 of 50 euro ideaal. Voor de grotere bedragen koop je bij ons de PCS gift card van 100, 150 of 250 euro. Er is dus veel keuze en je koopt precies wat je nodig hebt.

PCS tegoed kopen voor iemand anders

De code die je bij ons koopt kan door iedereen met een PCS Mastercard worden verzilverd. Het is dus ook mogelijk om PCS tegoed aan iemand anders cadeau te geven. Het kan een vriend of kennis zijn, maar natuurlijk ook familieleden in het buitenland. Zij hebben dan de mogelijkheid om er betalingen mee te doen, daar waar Mastercard geaccepteerd wordt.

De voordelen van PCS Mastercard

Een groot voordeel van de PCS creditcard is dat het niet gelinkt is aan je bankrekening. Je kunt van deze creditcard gebruiken zonder tussenkomst van een bank en er hoeven geen bankgegevens gedeeld te worden voor een automatische incasso. Het is veilig, je houdt de kosten onder controle en hebt een flexibel betaalmiddel. 

Handig voor de feestdagen

We gaan de eindejaarsperiode in waar natuurlijk van alles en nog wat aangeschaft zal worden. Hetzij leuke producten voor jezelf, meedoen aan activiteiten of natuurlijk cadeaus. Zeker als je niet alleen in het binnenland wilt shoppen is een PCS Mastercard een fijne extra optie om beschikbaar te hebben. Vraag dus vooral een prepaid creditcard aan en vergeet het niet op te waarderen met tegoed wat je bij KaartDirect koopt. Waarom bij ons? Het is snel, eenvoudig en veilig!

PCS Mastercard €20

€20,-

PCS Mastercard €20

PCS Mastercard €50

€50,-

PCS Mastercard €50

PCS Mastercard €100

€100,-

PCS Mastercard €100

PCS Mastercard €150

€150,-

PCS Mastercard €150

PCS Mastercard €250

€250,-

PCS Mastercard €250