Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Alles wat je moet weten over Fortnite op de Nintendo Switch

Sander Lindeveld
Alles wat je moet weten over Fortnite op de Nintendo Switch

Fortnite is al jaren ontzettend populair. Om je spelervaring op de Nintendo Switch te verbeteren, hebben wij wat nuttige informatie voor je op een rij gezet om je op weg te helpen. Ben je een van de weinigen die Fortnite nog niet op de Nintendo Switch heeft gespeeld? Geen zorgen, met deze info kun je binnen no time de wereld van Fortnite betreden en genieten van een supertoffe game.

Hoe duur is Fortnite op Nintendo Switch?

De game is volledig gratis, en dat is precies wat Fortnite zo aantrekkelijk maakt! Je hoeft alleen via deze link Fortnite te downloaden, een Epic Games account aan te maken en je kunt zonder extra kosten spelen. Is alles dan gratis? Nee, in de game kun je aankopen doen met V-Bucks, die je met echt geld kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan een battle pass of losse cosmetische items om de game interessanter te maken. Deze aankopen zijn volledig optioneel en hebben geen invloed op je spelervaring.

Gebruikt de Nintendo app om met vrienden te communiceren

Samen met vrienden, of met onbekenden spelen, maakt Fortnite alleen maar leuker. Zeker als je een goede strategie hebt en samenwerkt, dan komt de overwinning steeds meer binnen handbereik. Het mooie van Fortnite op de Nintendo Switch is dat je er geen Switch Online abonnement voor nodig hebt. In tegenstelling tot andere games, kun je dus gratis samen online spelen. 

Wil je echter met elkaar praten tijdens het spelen? Dan heb je daar een Nintendo Switch Online abonnement voor nodig. Je hebt dan ook de Nintendo Switch Online app nodig voor je smartphone of tablet. Na het installeren en inloggen kun je een party chat starten en in groepsverband met elkaar praten. Ideaal!

Gebruik een eShop kaart voor Vbucks

V-Bucks zijn ingame valuta waarmee je onder andere unieke skins kunt kopen in de Fortnite Store. Met een Fortnite kaart van 8,99 (1000 V-Bucks) koop je toffe items, of besteed 950 V-Bucks aan de battle pass. Deze battle passes zijn enkel per seizoen beschikbaar, dus je hebt maar beperkt de tijd om alles vrij te spelen.

Als je een V-Bucks kaart koopt, kun je zelf bepalen welke waarde je aan V-Bucks wilt besteden. Let wel op dat je de toegestuurde code niet direct kunt inwisselen op de Nintendo Switch. Als alternatief kun je kiezen voor de Nintendo eShop Card. Deze is direct in te wisselen op de Nintendo, maar het minimale bedrag is dan wel 15 euro.

Verantwoord met VBucks omgaan

Fortnite is erg populair onder kinderen, maar zij staan er niet bepaald om bekend bewust met geld om te gaan. Wanneer je een betaalmethode koppelt voor aankopen in de eShop, kunnen er aankopen worden gedaan zonder dat dit vooraf is besproken. Wil je verrassingen voorkomen? Door een Fortnite kaart te kopen bij KaartDirect, werk je met tegoed en kun je de uitgaven beter beheersen.

Heb jij (of je kinderen) V-Bucks voor de Nintendo Switch gekocht en wordt Fortnite ook op een ander platform gespeeld? Houd er dan rekening mee dat deze V-Bucks voor de Nintendo Switch niet op andere platformen gebruikt kunnen worden. Vrijgespeelde content, zoals gekochte skins of je battle pass beloningen, zijn wel cross-platform beschikbaar.

Ga voor de overwinning in Fornite op de Nintendo Switch!

We hopen dat onze info je vooruit helpt met Fortnite op de Nintendo Switch. De game is gratis te spelen, maar met Fortnite V-Bucks kun je nog meer uit je ervaring halen. Bekijk onze Fortnite (en Nintendo) pagina voor tegoedkaarten die zeker van pas zullen komen. Veel plezier!

 

Gerelateerde artikelen:

Fortnite 1.000 V-Bucks

€8,99

Fortnite 1.000 V-Bucks

Fortnite 2.800 V-Bucks

€22,99

Fortnite 2.800 V-Bucks

Nintendo eShop card €15

€15,-

Nintendo eShop card €15