Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online kopen bij KaartDirect

Wil jij het meeste uit Nintendo Switch halen? Zoek dan niet verder! Met een Nintendo Switch Online lidmaatschap speel je een wereld aan extra's vrij. Speel een uitgebreide collectie klassieke Nintendo games, ga samen online gamen, gebruik cloudopslag en krijg exclusieve kortingen. Bij KaartDirect bestel je snel en eenvoudig een Nintendo Switch online (familie) abonnement voor 3 of 12 maanden.

Nintendo Switch Online 3 maanden

€7,99

Nintendo Switch Online 3 maanden

Nintendo Switch Online 12 maanden

€19,99

Nintendo Switch Online 12 maanden

Nintendo Switch Online familielidmaatschap

€34,99

Nintendo Switch Online familielidmaatschap

Nintendo Switch online logo high res PNG

Wat is Nintendo Switch Online?

Met Switch Online heeft Nintendo een zeer uitgebreide service beschikbaar. Het wordt aangeboden in de vorm van een lidmaatschap. Zolang je lid bent van Nintendo Online heb je de mogelijkheid om samen met vrienden, of onbekenden, online te gamen. Je krijgt ook toegang tot de app van Nintendo Switch Online, waar via jij met je vrienden kunt communiceren. Gezellig babbelen tijdens Animal Crossing New Horizons of elkaar aanwijzigingen geven om de overwinning te pakken in Splatoon 2. Tijdens een potje Mario Kart 8 Deluxe of Mario Party Superstars kan in het heetst van de strijd de spanning flink oplopen, dan is het fijn samen de resultaten te vieren. Dankzij de Nintendo Switch Online-app ben je altijd in contact met je maten.

Er is nog veel meer wat Nintendo Switch Online te bieden heeft. Zo is er ook een collectie van klassieke Nintendo games beschikbaar om te spelen. Er staat een breed aanbod NES en Super Nintendo (SNES) games voor je klaar als je lid bent van Nintendo Switch Online. Dit is een zeer toegankelijke manier om klassiekers te spelen. Veel van deze games hebben Nintendo gemaakt tot wat het nu is. Dit is ook waar ze nog steeds bekend om staan: unieke games waar je lang plezier van hebt. Er zijn ook extra features toegevoegd aan deze klassiekers. Zo is het mogelijk om tijdens het spelen, wanneer je maar wilt, je progressie op te slaan. Geen overbodige luxe, omdat de oude gouden nogal pittig kunnen zijn. Van jong tot oud, iedereen kan nu op de Switch van deze Nintendo klassiekers genieten.

KaartDirect adviseert Nintendo Switch Online

Veel extra content om lekker te gamen klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Met Nintendo Switch Online heb je ook features die het gebruiksgemak van je Nintendo Switch nog leuker én beter maken. Zo krijg je als Nintendo online lid ook toegang tot cloudopslag. Je hebt hiermee de mogelijkheid om de save files van je games in de cloud te bewaren. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om deze data naar andere Switch consoles over te zetten. Is er iets mis met de Switch? Dan zijn je save-files ook nog eens veilig in de cloud opgeslagen. Ontzettend handig dus!

Als Nintendo Switch Online lid krijg je ook toegang tot exclusieve games en aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan Tetris 99 en Pac-Man 99. Het is ook mogelijk om games eerst te proberen alvorens je deze koopt. Daarnaast kan je als lid ook Nintendo Switch-gamevouchers kopen. Voor een vast bedrag van € 99 koop je maar liefst twee toptitels van Nintendo in de eShop. Normaal ligt de prijs voor één nieuwe Nintendo game rond de 70 euro, met deze voucher heb je mooie deal te pakken!

Een andere voordeel als Nintendo Online lid is de mogelijkheid om exclusieve hardware te kopen. Zo zijn er voor leden diverse klassieke controllers controllers verkrijgbaar (NES, SNES, N64 en SEGA Megadrive), die de spelervaring van de klassieke games nog authentieker maken.

Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

Het mag duidelijk zijn: er is een hoop te halen uit een Nintendo Switch Online abonnement. Mocht dit niet genoeg zijn, dan heb je de mogelijk om het lidmaatschap van 12 maanden uit te breiden. Voor 20 euro upgrade je naar Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Dit geeft toegang tot bepaalde uitbreidingspassen voor bekende games (zoals Mario Kart 8 Deluxe of Animal Crossing) en speel je klassieke games die verschenen op de Nintendo 64 en SEGA Megadrive.

Nintendo Switch Online kopen? Doe het bij KaartDirect!

Wij bieden drie opties om Nintendo Switch Online te kopen: een Nintendo Switch Online lidmaatschap voor 3 maanden, een lidmaatschap voor 12 maanden of een familielidmaatschap voor 1 jaar.

Wil je Nintendo Switch Online kopen, maar er niet lang aan vast zitten? Misschien wil je het eerst eens even uitproberen? Dan is de 3 maanden kaart ideaal. Het Nintendo Switch Online 12 maanden abonnement is ideaal als je zorgeloos van alle content en features gebruik wilt maken op de Nintendo Switch. Het Switch Online family abonnement is de ideale manier om de service met meerdere personen te gebruiken en te besparen op de kosten.

Een Nintendo Switch Online kaart kopen gaat snel en eenvoudig: plaats de gewenste Switch Online kaart in de winkelwagen en reken deze eenvoudig af. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, krijg je op je scherm de Switch Online code te zien. De code wordt ook naar het opgegeven mailadres verstuurd. Heb je een Nintendo eShop card nodig? Klik dan hier om Nintendo tegoed aan te schaffen.