Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Nintendo eShop tegoed

Eenvoudig een Nintendo eShop card kopen

Op zoek naar een leuk spel voor de Nintendo Switch? Kijk eens in de Nintendo eShop: de officiële digitale game-winkel van Nintendo. Hier kan je terecht voor games, uitbreidingspassen, DLC en een Nintendo Switch Online lidmaatschap. Het grote voordeel van de eShop is dat je na aanschaf meteen aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst. Bij KaartDirect vind je verschillende Nintendo eShop tegoedkaarten. Dankzij een eShop kaart is het koppelen van je bank- of creditcardgegevens aan je Nintendo-account niet nodig.

Nintendo eShop card €15

€15,-

Nintendo eShop card €15

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Nintendo eShop card €50

€50,-

Nintendo eShop card €50

Nintendo eShop card €75

€75,-

Nintendo eShop card €75

Nintendo eShop card €100

€100,-

Nintendo eShop card €100

Nintendo eShop PNG logo high res

Waar gebruik je Nintendo eShop cards voor?

Iedereen die in het bezit is van een Nintendo Switch, heeft toegang tot de Nintendo eShop. Dit is de digitale winkel van Nintendo waar je terecht kunt voor de nieuwste games, DLC, lidmaatschappen en meer. Kijk jij al een tijd uit naar die nieuwe game die exclusief uit komt op de Nintendo? Koop hem dan in de eShop en je weet zeker dat je hem op de dag van release meteen kunt spelen. Je vindt er ook populaire titels van andere ontwikkelaars zoals: FIFA, Among Us, Minecraft en Fortnite. Ben je op zoek naar een uniek spel met eigen stijl? Wat dacht je van OlliOlli, Cuphead, Untitled Goose Game of Stardew Valley. De eShop is tot de nok toe gevuld met toffe indie games. Je vindt het allemaal in de Nintendo eShop.

Er zijn verschillende manieren om aankopen te doen in de Nintendo eShop. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je betaalgegevens (bank- of creditcard) aan je Nintendo account te koppelen. Iedere aankoop die gedaan wordt zal direct in rekening worden gebracht. Ben jij niet de enige gebruiker van de Nintendo Switch, of heb je een kind die de console voornamelijk gebruikt? Dan kan het verstandig zijn om deze gegevens niet te koppelen aan het account. Gebruik Nintendo tegoed om je uitgaven in de hand te houden. Een Nintendo eShop card staat voor een vaste waarde en wordt digitaal geleverd in de vorm van een code. Los de code in op je eigen, of iemand anders zijn/haar Nintendo account, om het tegoed aan te vullen. Daarna is het een kwestie van wat leuks uitzoeken in de Nintendo eShop en ermee aan de slag gaan.

Nintendo kaart kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect bieden wij verschillende Nintendo Switch tegoed kaarten aan. Zo vind je bij ons de 15 euro Nintendo kaart, perfect geschikt voor een leuke indie game of een scherpe aanbieding. Wanneer je op zoek bent naar een ander bedrag dan zijn er nog meer Nintendo card opties: 25, 50, 75 en 100 euro. Met deze combinaties kan je precies de juiste hoeveelheid tegoed aanvullen om te gebruiken in de eShop. Zodra jij een keuze hebt gemaakt, is het een kwestie van je producten afrekenen. Dit gaat snel een eenvoudig: zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, krijg je de Nintendo tegoedcode op je scherm te zien. Betaal veilig met iDEAL, PayPal of Klarna. De Nintendo Switch eShop kaart code wordt ook naar je e-mail verstuurd, zodat je deze altijd bij de hand hebt.

Ons Nintendo aanbod

Met Nintendo eShop tegoed koop je werkelijk alles in de digitale winkel van Nintendo. Bij KaartDirect hebben we ook een brede selectie Nintendo software die je kant en klaar kunt kopen. Bekijk ons assortiment Nintendo games, of de verschillende DLC & uitbreidingspassen. Wil je samen met je vrienden online gamen? Koop dan een Switch Online lidmaatschap bij KaartDirect. Maak een keuze uit 3 maanden of 12 maanden Nintendo Online en ga direct aan de slag.