Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Xbox Game Pass

Koop Xbox Game Pass (Ultimate) bij KaartDirect.nl

Xbox Game Pass is dé service voor Xbox en PC gamers die je echt niet wilt missen! Voor een vast bedrag per maand, krijg je toegang tot een catalogus van de beste games. Met een Game Pass lidmaatschap is zelfs mogelijk om de nieuwste Xbox Game Studios games op de dag van release (zonder meerprijs) te spelen. Met Xbox Game Pass Ultimate heb je de meest omvangrijke deal te pakken: Game Pass op console & PC, met EA Play, online gamen op console en toegang tot de Xbox Cloud Gaming. Xbox Game Pass (Ultimate) kopen gaat snel en eenvoudig bij KaartDirect.

Game Pass Ultimate 1 maand

€14,99

Game Pass Ultimate 1 maand

Game Pass Console 3 maanden

€29,99

Game Pass Console 3 maanden

PC Game Pass 3 maanden

€29,99

PC Game Pass 3 maanden

Game Pass Ultimate 3 maanden

€44,99

Game Pass Ultimate 3 maanden

Game Pass Console 6 maanden

€59,99

Game Pass Console 6 maanden

Microsoft Xbox Logo

Wat is Xbox Game Pass?

Xbox Game Pass is een zeer uitgebreide service van Microsoft. Er zijn vier varianten beschikbaar: Xbox Game Pass Console, PC Game Pass, Xbox Game Pass Core en Xbox Game Pass Ultimate. Met Xbox Game Pass voor de console heb je de basis van de service te pakken. Je krijgt toegang tot een zeer uitgebreide bibliotheek aan games. Dit aanbod is zeer divers en bestaat uit recente en klassieke games. Wat het lidmaatschap extra tof maakt? Games die exclusief uitkomen op de Xbox, zitten vanaf dag één inbegrepen bij de Xbox Game Pass! Naast een brede selectie van games, kan je als Xbox Game Pass lid ook gebruikmaken van exclusieve kortingen en deals.

Xbox Game Pass is er ook voor PC. Ook hier heb je toegang tot een brede bibliotheek aan games, met hier en daar wat andere titels. Een aantal van deze PC games zijn namelijk niet uitgebracht op de Xbox. Wel heb je wederom gewoon toegang tot verschillende games die recent zijn uitgekomen en natuurlijk speel je ook Xbox exclusives op dag één. Wat Xbox Games Pass PC extra biedt, is toegang tot EA Play. Hier vind je een grote hoeveelheid games van uitgever EA, waaronder: FIFA, Mass Effect, F1, Need for Speed, en nog veel meer. Dat is een mooi extraatje voor alle PC gamers!

Xbox Game Pass Ultimate is een zeer goede deal

Als laatste variant hebben we Xbox Game Pass Ultimate nog. Dit is de meest uitgebreide vorm van de service. Dit lidmaatschap biedt de beste game ervaring voor de PC & Xbox. De Game Pass voor Xbox en PC zit inbegrepen, daarnaast krijg je ook toegang tot Xbox Live Gold. Doordat Xbox Live Gold is inbegrepen krijg je ook daar alle voordelen van: online multiplayer games spelen, per maand twee of meer gratis games van Xbox One en Xbox Series X|S en deals met Gold (exclusieve kortingen). Als klap op de vuurpijl heb je zowel op de Xbox console (Xbox One en Xbox Series X|S) als op de PC toegang tot EA Play.

Met Xbox Game Pass Ultimate heb je ook nog een andere exclusieve feature tot je beschikking. Met Xbox Cloud Gaming (of kortweg xCloud) heb je de mogelijkheid om op verschillende apparaten games te spelen via de streaming service. Dit kan op een smartphone zijn, maar ook een tablet, tv en alle overige apparaten die xCloud ondersteuning bieden. Je hoeft enkel met de (Xbox) controller te verbinden aan het apparaat waarop je wilt streamen en dan ga je aan de slag met een van de vele games.

Xbox Game Pass Ultimate bevat:

  • Xbox Game Pass voor console & PC
  • Online console-multiplayer voor console
  • EA Play
  • Exclusieve voordeel met Riot Games
  • Exclusieve kortingen in de Microsoft Store
  • Xbox Cloud Gaming (stream games)

Xbox Game Pass kopen bij KaartDirect

Wij bieden verschillende Xbox Game Pass kaarten aan. Zo hebben wij een Xbox Games Pass kaart voor 3 maanden of 6 maanden, de ideale manier om een te nemen naar wat de Game Pass bibliotheek zoal aan games te bieden heeft. Ditzelfde hebben we ook voor de PC, een kaart zodat je 3 maanden lang op de PC het brede aanbod Game Pass games kunt spelen. Wil je voor het meest uitgebreide lidmaatschap gaan? Ga dan voor Xbox Game Pass Ultimate: beschikbaar als kaart voor één maand (14,99 euro) of voor 3 maanden (44,99 euro).

Game Pass kopen is eenvoudig bij KaartDirect. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste Xbox Game Pass kaart in je winkelwagentje te doen en deze af te rekenen. Nadat we je betaling hebben ontvangen, krijg je de Xbox Game Pass redeem code te zien op je scherm. Voor de zekerheid sturen wij de XGP code ook nog eens op naar je e-mail. Op deze manier hoef je niet je bank- en creditcard gegevens te koppelen aan je Xbox account en hoef je ook niet via een automatische incasso gebruik te maken van deze mooie Xbox service.

Op zoek naar wat anders? Bij KaartDirect kan je ook terecht voor Xbox tegoed aan en Xbox Game Pass Core (voorheen Xbox Live Gold).