Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Xbox Game Pass Core

Xbox Game Pass Core kopen? Bestel eenvoudig & snel

Koop Game Pass Core bij KaartDirect en profiteer van de essentiële service voor de Xbox. Speel online met vrienden, krijg toegang tot een uitgebreide bibliotheek met geweldige games en geniet van exclusieve kortingen voor leden. Bij KaartDirect bestel je het Xbox Game Pass Core abonnement snel en eenvoudig voor jezelf, of een ander.

Game Pass Core 3 maanden

€19,99

Game Pass Core 3 maanden

Game Pass Core 6 maanden

€29,99

Game Pass Core 6 maanden

Game Pass Core 12 maanden

€59,99

Game Pass Core 12 maanden

Game Pass Core logo

Wat is Game Pass Core?

Xbox Game Pass Core is een abonnement dat de kernonderdelen van Game Pass aanbiedt. Je kunt Xbox Game Pass Core kopen voor €9,99 per maand, €19,99 per kwartaal, €29,99 voor 6 maanden of voor €59,99 per jaar. Je krijgt toegang tot alles wat je nodig hebt voor de Xbox console, zoals online multiplayer toegang, een uitgebreide catalogus van games en exclusieve kortingen. Hieronder een kort overzicht:

  • Online multiplayer
  • Meer dan 25 games
  • Exclusieve kortingen voor leden

Speel samen online

Op zoek naar de voordeligste manier om online te gamen? Met een abonnement op Xbox Game Pass Core zit je goed. Heb je geen behoefte aan het uitgebreide aanbod van gratis games dat inbegrepen zit bij de Xbox Game Pass Console en ligt je focus vooral op samen online gamen? Dan is Xbox Game Pass Core het abonnement voor jou.

Speel de beste games met Xbox Game Pass Core

Game Pass Core is de opvolger van het voormalige Xbox Live Gold. Binnen het voorgaande abonnement, ontvang je iedere maand enkele gratis games om te spelen. In het vernieuwde abonnement krijg je direct toegang tot meer dan 25 top titels. Denk aan games die zijn ontwikkeld zijn door Xbox Game Studios, Bethesda en een selectie van andere third-party uitgevers. Twee tot drie keer per jaar wordt deze collectie verrijkt met nieuwe games, dus je hebt regelmatig iets nieuws om te spelen.

Wil je meer te weten komen over games die inbegrepen zijn in Game Pass Core? In deze blog vertellen we je alles over de inhoud van het Xbox lidmaatschap.

Extra voordeel voor leden

Als Xbox Game Pass-lid profiteer je van exclusieve kortingen op games in de Microsoft Store. Dit betekent dat je niet alleen toegang hebt tot gratis games, maar ook voor scherpe prijzen nieuwe games kunt aanschaffen.

Xbox Game Pass Core kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect bestel je snel en eenvoudig de Game Pass Core gift card. Kies uit een van onze vele betaalmogelijkheden. Zodra je bestelling is voltooid, verschijnt de tegoedcode op je scherm. Wij sturen deze code ook per e-mail naar je toe, zodat je hem niet kwijtraakt. Interesse in een uitgebreider abonnement? Overweeg dan een Xbox Game Pass Ultimate lidmaatschap.