Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Xbox Live

Xbox Live Gold

Voor het online gamen op de Xbox is een Xbox Live Gold abonnement noodzakelijk. Door middel van een Xbox Live Gold abonnement krijgt je namelijk toegang tot alle online services van alle games die er beschikbaar zijn. Maar niet alleen toegang tot de services is mogelijk met een Xbox Live Gold abonnement, je profiteert ook van diverse andere voordelen.

Xbox Live Gold 3 maanden

€18,49

Xbox Live Gold 3 maanden

Xbox Live Gold 6 maanden

€29,99

Xbox Live Gold 6 maanden

Xbox Live Gold 12 maanden

€54,95

Xbox Live Gold 12 maanden

Profiteer van de voordelen van Xbox Live Gold

Iedere maand ontvang je met een lidmaatschap van Xbox Live Gold een viertal gratis games. Hiervan zijn er twee games voor de Xbox 360 en twee voor de Xbox One. Zolang je abonnee bent zijn deze games volledig gratis te downloaden en te spelen. Wanneer je een jaar lang een Xbox Live Gold abonnement hebt, ontvang je dus al 48 gratis games! Dat is een hoop gameplezier en veel variatie op jouw Xbox. Niet alleen de gratis games zijn een goede reden om te kiezen voor een abonnement. Zo ontvang je met een lidmaatschap op Live Gold ook diverse kortingen in de Microsoft Store. De aanbiedingen waarvan jij als abonnee profiteert kunnen oplopen tot kortingen van wel 50 tot 70 procent! Je bestelt je lidmaatschap eenvoudig in de webshop van KaartDirect.nl.

Kies het gewenste lidmaatschap

Heb je interesse in een lidmaatschap van Live Gold? We hebben drie varianten, waaronder drie maanden, zes maanden en twaalf maanden. Kies de gewenste variant en bestel deze direct in de webshop van KaartDirect.nl.