Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Xbox Game Pass is de beste keuze voor elke gamer

Chris Hofman
Xbox Game Pass is de beste keuze voor elke gamer

Het is begrijpelijk dat elke game kopen gewoonweg te pijnlijk is voor de portemonnee. Als je ook maar een paar games de moeite waard vindt, dan kunnen de kosten snel oplopen tot honderden euro’s. Microsoft heeft hier een mooi alternatief voor: de Xbox Game Pass. In tijden dat streamingdiensten films of muziek aanbieden, kan je de Xbox Game Pass als een soortgelijke dienst beschouwen met het grote voordeel dat je volledige games kunt downloaden en native kunt afspelen op je console. Je hebt dus geen last van een verslechterde streamkwaliteit, je ervaart de game(s) precies zoals het hoort!

 

Welke games kan je spelen met Xbox Game Pass?

Eigenlijk van alles wat: van nieuwe games voor de Xbox Series X/S, tot klassiekers die op voorgaande Xbox consoles zijn verschenen. Als klap op de vuurpijl verschijnen exclusieve Xbox games op de launchdag ook via Microsofts Game Pass! Dit betekent dat je de nieuwste en meest indrukwekkende games voor de Xbox tegen een spotprijs kunt spelen via Xbox Games Pass. Voor een compleet overzicht van alle beschikbare spellen, ga je naar deze pagina op de officiële website van Xbox.

 

De voordelen van Game Pass Ultimate

Om alles uit de service te halen is Xbox Game Pass Ultimate de beste keuze. Deze optie bevat een aantal extra's die zeker de moeite waard zijn! De Ultimate Game Pass is inclusief Xbox Live Gold en Game Pass PC. Met Live Gold kan je samen online gamen je en krijg je iedere maand gratis games. Met de PC Game Pass profiteer je van een hele grote selectie aan games die beschikbaar zijn voor de PC, inclusief exclusieve titels van Microsoft. Daarnaast krijg je ook toegang tot EA Play: een aparte bibliotheek met games van Electronic Arts. Je krijgt korting op EA games en kunt spellen testen voordat je deze koopt.

 

Game Pass lidmaatschap kopen

Bij KaartDirect.nl koop je de Xbox Game Pass voor € 29,99 (3 maanden) of € 59,99 (6 maanden). Voor Xbox Game Pass Ultimate betaal je € 12,99 (1 maand) of € 38,99 (3 maanden). Met zoveel content in de Game Pass kan je op elk moment verschillende games uitproberen en speel je de nieuwste Xbox games op de dag van de release.

Xbox Game Pass 6 maanden

€59,99

Xbox Game Pass 6 maanden

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

€12,99

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€38,99

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden