Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Zet je schrap voor een overvloed aan games met Xbox Game Pass

Chris Hofman
Zet je schrap voor een overvloed aan games met Xbox Game Pass

Met veel aanstaande releases en (hopelijk) nieuwe aankondigingen tijdens Gamescom 2023 in Keulen, is dit hét moment om een Xbox Game Pass abonnement te overwegen. Mede dankzij de fantastische games die eraan komen, is dit dé beste deal die je als gamer kunt scoren. KaartDirect licht een aantal toptitels voor je uit die binnenkort beschikbaar in de Xbox Game Pass (Ultimate). En er zijn nog veel meer redenen om Xbox Game Pass (Core) te proberen, al is het maar voor enkele maanden.

Bezoek duizenden planeten in Starfield

Bethesda's nieuwste project is er een die je absoluut moet ervaren. Deze ontwikkelaar, bekend van games als Skyrim en Fallout, komt nu met Starfield. Geen ridders, magie of een post-apocalyptische setting dit keer, maar een sci-fi universum met diverse planeten. Dat belooft heel wat: ga op verkenning in je ruimteschip, ontmoet boeiende personages en volg het epische verhaal. Vanaf 6 september kun je met je eigen ruimteschip dit prachtige avontuur beleven.

Kruip in de huid van Pinokkio met Lies of P

Zin in een Bloodborne-achtige ervaring? Dan is Lies of P echt iets voor jou. Pinokkio speelt de hoofdrol in een duistere wereld vol poppen en mensen. Het unieke aan poppen? Ze kunnen niet liegen. Dat is precies waar Pinokkio's kracht ligt, wat leidt tot boeiende situaties. Deze game is vanaf 19 september beschikbaar op Xbox Game Pass.

Forza Motorsport racet weer voorbij

Autoliefhebbers kunnen vanaf 10 oktober weer achter het stuur kruipen. De nieuwste Forza Motorsport is direct beschikbaar voor alle Xbox-bezitters met een Game Pass (Ultimate) abonnement. Grafisch belooft het opnieuw een spektakel te worden met meer spannende races dan ooit in deze simracer.

Wat heeft Gamescom 2023 voor ons in petto?

Aan de vooravond van Gamescom 2023 zullen er tijdens een livestream van de Gamescom Opening Night Live veel aankondigingen gedaan worden. Het kan zijn dat er een aantal games gepresenteerd worden die direct te spelen zijn met de Xbox Game Pass en zullen we previews te zien krijgen van aankomende games. We hopen stilletjes op een releasedatum voor S.T.A.L.K.E.R. 2 of de nieuwe Fable-game. Blijf de livestream zeker volgen; wie weet is dat hét moment om een abonnement op Game Pass te nemen!

Xbox Game Pass aanschaffen bij KaartDirect

Bij KaartDirect vind je diverse Xbox-abonnementen: Xbox Game Pass en Game Pass Ultimate. Wil je de meeste voordelen? Dan adviseren wij Ultimate voor de meeste complete ervaring: online gamen, exclusieve kortingen en toegang tot de meest uitgebreide verzameling games (zowel voor PC als console). Met een Xbox Game Pass Ultimate abonnement haal je absoluut het maximale uit je Xbox console!
 

 

Gerelateerde artikelen:

Game Pass Ultimate 1 maand

€14,99

Game Pass Ultimate 1 maand

Game Pass Ultimate 3 maanden

€44,99

Game Pass Ultimate 3 maanden

Game Pass Console 3 maanden

€29,99

Game Pass Console 3 maanden