Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Halo credits gebruiken in Halo Infinite

Chris Hofman
Halo credits gebruiken in Halo Infinite

Halo Infinite is een uiterst leuke shooter om op de Xbox One of Xbox Series X|S te spelen. Niet alleen kruip je in de huid van Master Chief, de beste Spartan ooit, maar beleef je weer een interessant avontuur op een nieuwe Halo- ring, genaamd Zeta. Het echte kontschoppen gebeurt echter in de multiplayer van Halo Infinite. Er zijn maar weinig shooters tegenwoordig die zo fijn en lekker spelen als deze game. Er zijn vele modi waar je tussen kunt kiezen om te spelen en veel verschillende levels waarop je speelt. Het mooie van de multiplayer? Het is gratis en voor iedereen beschikbaar!

Spartans moeten er altijd goed uitzien

De Halo Infinite multiplayer heeft te maken met seizoenen. Tijdens deze seizoenen heb je de mogelijkheid om veel cosmetische items vrij te spelen. Er is een seizoenspas die je, per level dat je vrijspeelt, je er een cosmetische item voor krijgt. Een deel hiervan is gratis, het overgrote deel kost je Halo Infinite credits. Je kan de Halo Infinite credits voor Xbox via de Microsoft Store aanschaffen. Als je Halo Infinite op Steam speelt haal je dit ingame door te betalen voor de Halo Infinite credits. Als je voldoende Halo Infinite credits hebt, dan heb je de keuze om de seizoenspas te kopen, of een premium versie waarmee je direct 25 levels vrijspeelt.

Exclusieve items kopen in de Halo store

Maar er is nog een andere mogelijkheid om aan toffe cosmetische items te komen in Halo Infinite. Er is ook een aparte ingame store waar je de meest exclusieve items kunt krijgen. Alle soorten items komen hier voorbij die je ook kunt verwachten in de seizoenspas, alleen kun je deze enkel en alleen verkrijgen in de Halo Store. Emblemen voor je wapens, voertuigen, verschillende stukken armor, verscheidene kleuren van vizieren en natuurlijk toffe effecten voor als je doodgaat of iemand neerknalt. Deze exclusieve items koop je ook met Halo Infinite credits.

Koop Halo Infinite credits bij KaartDirect

Wil je Halo Infinite credits kopen? Dat kan snel en eenvoudig bij KaartDirect. Wij bieden voor de Xbox consoles Halo credits aan. Kies bij ons uit een van de verschillende Halo Infinite credits cadeaukaarten en reken deze bij ons af. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, krijg je de tegoedcode te zien en kan je deze inlossen in de Microsoft Store.

 

Gerelateerde artikelen:

500 Halo Infinite Credits

€4,99

500 Halo Infinite Credits

1000 Halo Infinite Credits

€9,99

1000 Halo Infinite Credits

2200 Halo Infinite Credits

€19,99

2200 Halo Infinite Credits

5600 Halo Infinite Credits

€49,99

5600 Halo Infinite Credits

11.500 Halo Infinite Credits

€99,99

11.500 Halo Infinite Credits