Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Speel met Xbox Game Pass de nieuwste gamereleases

Chris Hofman
Speel met Xbox Game Pass de nieuwste gamereleases

Het team achter Xbox heeft tijdens de eerste Developer_Direct presentatie een hoop nieuwtjes uit de doeken gedaan. Zo zijn er verschillende games vertoond waar menig fan om staat te popelen. Het mooie hieraan? Elke nieuwe game is op de dag van release meteen te spelen met een Xbox Game Pass lidmaatschap! Dat maakt De Xbox Game Pass een extra mooie deal: het is niet nodig om te sparen voor één dure game, voor een vast bedrag speel je ze allemaal! Hieronder vind je een compleet overzicht van de leukste nieuwe titels die binnenkort met Game Pass te spelen zijn.

Games om naar uit te kijken

Minecraft Legends – In deze spin-off van het populaire Minecraft moet jij, de held van dit verhaal, de Overworld beschermen tegen de Piglins. Deze varkensachtige wezens komen uit de Underworld en willen de boel overnemen. Jij zult ze moeten stoppen door allianties te sluiten met Villagers en zelfs oude bekende vijanden zoals de skeletten en zombies. Ja, ook het gespuis van de Overworld vecht met je mee tegen de Piglins. In Minecraft Legends bouw je legers, bestorm je Strongholds, trotseer je baasgevechten en verken je de wereld. De game bevat naast de single player story mode ook een PvP en coöp modus. Minecraft Legends verschijnt 18 april 2023.

Forza Motorsport – De populaire race game van Microsoft keert terug! Visueel is het een pareltje geworden en nog mooier dan ooit tevoren. Alle laatste technische snufjes van deze generatie Xbox consoles is te vinden in deze game: 4k-resolutie, een framerate van 60 beelden per seconden en raytracing voor een natuurgetrouwe weergave van de game wereld. Er zijn meer dan 500 racewagens beschikbaar om over meer dan 20 circuits te scheuren. Voeg er ook nog eens subliem geluid aan toe en dan kunnen wij er kort over zijn: Forza Motorsport mag je als raceliefhebber niet missen. De game zal in 2023 verschijnen, een specifieke datum is helaas nog niet vrijgegeven.

Elder Scrolls Online: Necrom – Hoewel het zesde deel binnen de Elder Scrolls franchise nog op zich laat wachten, is de populaire MMO dankzij nieuwe content nog altijd erg populair. Met een grote wereld waar de ene gebeurtenis na de andere elkaar opvolgen, kan menigeen zich vertoeven in de wereld van Tamriel. Om nog langer te genieten van Elden Scrolls Online komt op 5 juni de Necrom uitbreiding uit op de PC. Console gamers kunnen vanaf 20 juni Necrom ervaren. Er wordt een class toegevoegd, de Arcanist, en een nieuw avontuur in het paddenstoelenrijk van Morrowind. Zorg ervoor dat je tot die tijd geen pijl in je knie krijgt…

Redfall – In een open wereld vol vampieren is het aan jou de taak om het duivelse gespuis uit te roeien. Met knoflook en staken ga je het niet redden, daarom heb je een flink arsenaal van wapens, gadgets en unieke vaardigheden tot je beschikking. Werk samen met een team van 4 om de monsters met de scherpe hoektanden te laten zien wie de baas is. Vanaf 2 mei ga je op pad als een echte vampierjager en ervaar de meest bloedstollende actie in Redfall.

Direct te spelen met Game Pass

Dit zijn naar onze mening een aantal van de beste games om naar uit te kijken. Het is nog even geduld hebben, maar er is een game waar je nu al mee aan de slag kunt gaan. Hi-Fi Rush was tijdens de Developer_Direct aangekondigd door Tango Gameworks. De studio is bekend van horror games als The Evil Within en GhostWire Tokyo, maar komt nu met een kleurrijke platform game. In Hi-Fi Rush speel je een beginnende rockster (met robotarm) die zijn rockgitaar gebruikt om vijanden een kopje kleiner te maken. Benieuwd naar de game? Gewoon lekker spelen met Xbox Games Pass.

Bij KaartDirect koop je Xbox Game Pass gift cards, zodat je niet gebruik hoeft te maken van een automatische incasso. Het is daarnaast ook een tof cadeau: iemand zal veel plezier beleven aan het brede aanbod van games. Want zeg nou zelf, wie wilt er nou niet zulke toffe games spelen zodra ze worden uitgebracht?

 

Gerelateerde artikelen:

Game Pass Console 3 maanden

€29,99

Game Pass Console 3 maanden

Game Pass Console 6 maanden

€59,99

Game Pass Console 6 maanden

Game Pass Ultimate 1 maand

€14,99

Game Pass Ultimate 1 maand

Game Pass Ultimate 3 maanden

€44,99

Game Pass Ultimate 3 maanden