Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Xbox tegoed bij KaartDirect kopen

Chris Hofman
Xbox tegoed bij KaartDirect kopen

Microsoft heeft met Xbox een mooi gaming platform. Zo hadden we in de vorige generatie consoles de glorieuze Xbox One X, wat toch wel een technisch wonder genoemd mag worden. Daar is verder op doorontwikkeld en hebben wij tijdens deze generatie spelcomputers de Xbox Series X en de Xbox Series S. Twee consoles die verschillen qua kracht, maar beiden geweldige services en games aanbieden. Zo bieden wij op KaartDirect Xbox tegoed, waarmee je de tofste content kunt aanschaffen.

Je hebt ontzettend veel mogelijkheden met een Xbox tegoed kaart. Het kan gebruikt worden als Xbox Store tegoed, de beste plek voor een groot en zeer divers content aanbod. Dit kan werkelijk waar van alles zijn. Games zal waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt. Xbox exclusives zijn altijd de moeite waard, maar ook games van andere uitgevers zijn te koop met Xbox tegoed. Je kan ook bij KaartDirect Xbox tegoed kopen om gebruik te maken van verschillende soorten diensten die beschikbaar zijn voor de Xbox. 

 

Snel en makkelijk Xbox Store tegoed

Met een Xbox tegoed kaart vul je bijvoorbeeld je Xbox Store tegoed aan en kan je met je aangevulde tegoed ook een Xbox Games Pass abonnement betalen. Op deze manier hoef je geen bankgegevens te delen of je creditcard aan je Xbox account toe te voegen. Je hebt ook geen onverwachte kosten of zit je ook niet vast aan een maandelijks incasso. Met een Xbox tegoed kaart bij KaartDirect heb je dus op een zorgeloze manier toegang tot een geweldige service op het Xbox platform. Via PC kan je op deze manier ook je games of service aanschaffen. Met Xbox tegoed kopen is het enkel een kwestie van de code in te lossen op je Xbox account en dan kan je gebruikmaken van Xbox tegoed om ook via de PC games te kopen in de Store.

Bij KaartDirect koop je snel en eenvoudig Xbox tegoed: als je de gewenste Xbox tegoed kaart hebt gekozen en afgerekend, krijg je in een mum van tijd je Xbox Store tegoed. Na ontvangst van je betaling krijg je op je scherm de code te zien en deze sturen wij ook nog eens extra naar je mail.

Xbox Gift Card €25

€25,-

Xbox Gift Card €25

Xbox Gift Card €75

€75,-

Xbox Gift Card €75

Xbox Gift Card €10

€10,-

Xbox Gift Card €10