Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Spotify verhoogt de prijzen van Premium abonnementen

Chris Hofman
Spotify verhoogt de prijzen van Premium abonnementen

Voor elke muziekliefhebber is Spotify Premium een must-have. Of je nu werkt op de tonen van je favoriete nummers of tijdens een workout de nieuwste hits beluistert; de populaire muziekstreamingdienst is niet meer weg te denken. Maar Spotify biedt meer dan alleen muziek. Je vindt er ook een breed scala aan podcasts, ASMR en luisterboeken. Hierdoor kun je urenlang ontspannen en genieten van wat de dienst te bieden heeft.

Spotify Premium is de ultieme luisterervaring

Met Spotify Premium profiteer je van tal van voordelen die je luisterervaring naar een hoger niveau tillen. Geen advertenties, de mogelijkheid om offline te luisteren, je eigen afspeellijsten creëren en altijd zelf kiezen wat je luistert, zijn redenen om voor Spotify Premium te kiezen.

De prijzen voor een lidmaatschap zijn verhoogd

Om deze uitmuntende service te blijven bieden, heeft Spotify de prijzen van verschillende Premium abonnementen met 1 tot 3 euro moeten verhogen. De wijzigingen zijn reeds doorgevoerd en de meesten onder ons hebben hierover al een e-mail ontvangen. Voor de zekerheid zet KaartDirect alle prijsverhogingen nog even op een rijtje:

Spotify Premium kaarten kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect bieden we diverse Spotify Premium tegoedkaarten aan. Dit geeft je bijvoorbeeld de vrijheid om Spotify Premium 1 maand uit te proberen, zonder langdurig aan een lidmaatschap verbonden te zijn. Ben je enthousiast en wil je langer genieten van Premium? Dan hebben we ook tegoedkaarten voor 3 of 6 maanden Spotify Premium beschikbaar. 

Tegoedkaarten zijn niet persoonsgebonden, waardoor deze perfect zijn als cadeautje. Gebruik onze cadeaumodule om de digitale cadeaukaart van een extra speciaal tintje te voorzien. Klaar om direct in een playlist te duiken? Bestel je Spotify Premium tegoedkaart nu snel en gemakkelijk bij KaartDirect.

 

Gerelateerde artikelen:

Spotify Premium - 1 maand

€10,-

Spotify Premium - 1 maand

Spotify Premium - 3 maanden

€30,-

Spotify Premium - 3 maanden

Spotify Premium - 6 maanden

€60,-

Spotify Premium - 6 maanden