Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Spotify Premium is een genot voor je oren

Chris Hofman
Spotify Premium is een genot voor je oren

Spotify is een van de meest populaire muziekstreamingdiensten. Dat is met een goede reden, het muziekaanbod is extreem groot en blijft groeien. Het aanbod blijft niet alleen bij muziek, er komen ook steeds meer interessante podcasts bij. De kers op de taart: de basis-versie van Spotify is gratis! Dit komt wel met een aantal nadelen: er worden advertenties afgespeeld, er zit een limiet op het aantal nummers wat overgeslagen kan worden en de audio wordt in lage kwaliteit gestreamd. Wil je het meeste uit Spotify halen? Kies dan voor Spotify Premium. Deze aanvullende service neemt alle nadelen weg en geeft toegang tot extra functionaliteiten. Benieuwd of Spotify Premium iets voor jou is? Lees dan vooral verder.

De voordelen van Spotify Premium

Spotify Premium is een betaalde service die extra voordelen biedt ten opzichte van de gratis versie. Een groot voordeel is dat je tijdens het luisteren niet gestoord wordt door reclames. Ook is het mogelijk om muziek en podcasts te downloaden, hierdoor kan je zonder een verbinding met het internet verder luisteren. Erg handig om bijvoorbeeld mobiele data te besparen en toch onderweg naar muziek te luisteren. De gratis variant van Spotify werkt alleen wanneer je verbonden bent met het internet.

Dit zijn niet de enige voordelen van Spotify Premium, de geluidskwaliteit is ook een stuk beter. De kwaliteit wordt verdubbeld naar 320kbit/s ten opzichte van de gratis variant met slechts 160kbit/s. Daarnaast Spotify verzamelt informatie over je luistergedrag en geeft op basis daarvan suggesties. Een mooie gelegenheid om nieuwe muziek (of podcasts) te ontdekken. 

Spotify Premium zonder vast abonnement

De Spotify Premium cadeaukaart biedt een groot voordeel: je zit niet aan een maandelijks abonnement vast en hoeft geen betaalgegevens aan je account te koppelen. Zo houd je de controle over wat je uitgeeft en kies je zelf wanneer je van deze service gebruik wilt maken. Bij KaartDirect.nl koop je Spotify Premium in drie varianten: 1 maand, 3 maanden of 6 maanden.

Spotify Premium cadeau geven

Ken je een fervent gebruiker van Spotify die echt een keer Premium moet proberen? Of misschien ben je het zat om je persoonlijke account te delen? Dan is de Spotify Premium cadeaubon een origineel cadeau. Van de collega die de perfecte afspeellijst voor het kantoor beheert, tot het broertje die nu echt zelf een account moet gaan gebruiken. Met Spotify Premium maak je iedereen blij.

Spotify Premium - 1 maand

€10,-

Spotify Premium - 1 maand

Spotify Premium - 3 maanden

€30,-

Spotify Premium - 3 maanden

Spotify Premium - 6 maanden

€60,-

Spotify Premium - 6 maanden