Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Een crimineel leven financieren in GTA Online

Chris Hofman
Een crimineel leven financieren in GTA Online

Je game personage laten uitgroeien tot een succesvolle crimineel is in GTA Online de normaalste zaak van de wereld. Sterker nog, het is je doel om uit te groeien tot de grootste en zwaarste crimineel van Los Santos en contreien. Het spel is zo absurdistisch dat het weinig meer met de realiteit te maken heeft. In het echte leven zou je dit natuurlijk nooit in je hoofd halen. In deze online modus van GTA V is het zaak om je criminele imperium op te bouwen. Dit is erg leuk om samen met een vrienden te doen. Er is ontzettend veel te doen in GTA Online, waaronder veel verschillende missies, story lines volgen of chaos veroorzaken tegen andere mensen op de straten van Los Santos te strijden. Hier heb je wel iets voor nodig om je goed uit te kunnen leven: geld, het liefst zo veel mogelijk!

In GTA Online kan je op twee manieren aan de ingame valuta komen. Door veel te spelen: missies succesvol voltooien, andere beroven of je zaken goed op orde hebben. De tweede optie neemt veel minder tijd in beslag en is een stuk eenvoudiger: Shark Cards aanschaffen. Dit is ook meteen de snelste manier om aan je centen te komen. Koop met deze Shark Card de meest luxe huizen, auto’s en wapens in GTA Online. Bij KaartDirect bieden wij verschillende van de GTA Shark cards aan, zodat jij binnen no-time de kingpin van Los Santons bent.

Veel verschillende soorten GTA Shark Cards

Bij KaartDirect hebben wij verschillende soorten Shark Cards die kunt kopen voor GTA Online. Zo koop je al vanaf €3,99 een Tiger Shark Card. Deze geeft je ingame 200.000 GTA Dollars. Elke kaart heeft een eigen naam, en de Bull Shark Card is goed voor een half miljoen GTA Dollars (€7,49). Is dat nog te weinig? Met de Great White Shark GTA Shark Card (€14,99) krijg je 1.250.00 GTA Dollars. Wil je toch liever een GTA Shark Card met nog meer geld? Dan moet je wel voor de Whale Shark Card (€37,99), waarmee je maar liefst 3.500.000 GTA Dollars van krijgt. De echte miljonairs willen de alles grootste haai aan de haak slaan natuurlijk. Daar is maar een kaart het meest geschikte voor om binnen te slepen. Met de Megalodon Shark Card voor €74,99 tel je 8.000.000 GTA Dollars bij op je GTA Online bankrekening.

LET OP: deze kaarten zijn allen geschikt voor Xbox consoles (Xbox One en Xbox Series X|S). Wil je een Shark Card voor de PS4, PS5 of PC? Koop dan PlayStation tegoed en haal de Shark Card uit de PlayStation Store. PC gamers kunnen een Steam Gift Card gebruiken om Shark Cards te kopen.

 

Gerelateerde artikelen:

Tiger Shark Card (Xbox)

€3,99

Tiger Shark Card (Xbox)

Bull Shark Card (Xbox)

€7,49

Bull Shark Card (Xbox)

Great White Shark Card (Xbox)

€14,99

Great White Shark Card (Xbox)

Whale Shark Card (Xbox)

€37,99

Whale Shark Card (Xbox)

Megalodon Shark Card (Xbox)

€74,99

Megalodon Shark Card (Xbox)