Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Duik in de wereld van Cyberpunk 2077

Chris Hofman
Duik in de wereld van Cyberpunk 2077

Toen Cyberpunk 2077 rond het eind van 2020 verscheen, was de verwachting ontzettend hoog. Helaas was het niet bepaald een soepele start voor deze game: er zaten ontzettend veel bugs in, wat het vrijwel onspeelbaar maakte op de Xbox One en PlayStation 4. Daarnaast lieten de next-gen updates ook nog eens op zich wachten. Nu zijn wij een flink aantal updates verder en is de game (op de Xbox Series X|S & PlayStation 5) een puur genot om te ervaren. Sterker nog, de game is een echte hit en inmiddels al meer dan 20 miljoen keer verkocht! Sinds kort kunnen we ook genieten van Cyberpunk: Edgerunners. Deze animatieserie is gebaseerd op onderdelen uit de game en kan gestreamd worden op Netflix. Een echte aanrader.

In Cyberpunk 2077 kruip je in de huid van V, een eigen gemaakte personage, die op het verkeerde pad terecht komt en de vrijheid heeft om alles te doen en te verkennen in de grote stad. In Night City heb je een hoop meer te doen dan alleen het interessante verhaal te volgen. Help de politie door gespuis op te ruimen of voltooi opdrachten voor verschillende fixers. Fixers zijn opdrachtgevers die je vuile klusjes laat opknappen voor een mooie som geld. In de game zorgt dit ervoor dat je de meest uiteenlopende missies speelt voor toffe ervaringen. 

Cyberpunk 2077 speelt zich af in een unieke wereld. In het diepgaande verhaal volg je Johnny Silverhand, een bekende rockster die door niemand minder dan Keanu Reeves wordt vertolkt. Baan je een weg door het adembenemende Night City en ontdek het zware leven van de bewoners. Corruptie en machtsmisbruik zijn alledaagse zaken, hoe ga jij hier mee om? Als je het ons vraagt is Cyberpunk tegenwoordig een must-play en op meerdere momenten te omschrijven als “breathtaking”.

Veel gameplay mogelijkheden als cyberpunk

De gameplay van Cyberpunk 2077 is diep te noemen. Je hebt in Night City de mogelijkheid om naar een ripperdoc te gaan, die verschillende soorten modificaties in en op je lichaam kan laten implementeren. Wil je sterkere armen, beter zicht of je bloed efficiënter laten pompen? Laat dan wat chroom in je lichaam installeren om zo een halve robot te worden met fysieke voordelen. In combinatie met veel soorten wapens heb je een breed arsenaal om je vijanden te lijf te gaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om je vijanden op een afstandje te hacken en zodoende te lijf te gaan. Zorg er wel voor dat je de juiste chips laat installeren...

Met al deze foefjes word je uiteindelijk een echte cyberpunk! Maar pas op, bij sommige mensen kan dit te ver gaan en krijgen zij last van cyberpsychosis, oftewel een op losgeslagen cyberpsycho die alles om zich heen verwoest en gestopt dient te worden. 

Cyberpunk: Edgerunners kijken op Netflix

Op Netflix is er ook een heuse anime serie verschenen omtrent Cyberpunk 2077. In deze serie volg je het verhaal van David Martinez, een getalenteerde jong adolescent die opgeleid wordt door Arasaka, een van de machtigste corporaties in Night City. David voelt hier alleen weinig voor, hij houdt zich liever bezig met hacken aanklooien in de stad. Door een tragisch ongeval verandert zijn leven en komt hij in aanraking met ongure figuren. Uiteindelijk wordt hij een Edgerunner, een andere benaming voor een Cyberpunk. Je hoeft Cyberpunk 2077 niet gespeeld te hebben om aan de serie te beginnen. Mocht je wel bekend zijn met de game, dan zullen veel plekken bekend voorkomen. Deze animeserie ziet er prachtig uit, zit vol met intriges, corruptie, verdriet, romantiek en keiharde actie.

Haal de game via KaartDirect!

Er zijn genoeg redenen om in Cyberpunk 2077 te duiken. De onvergetelijke wereld en het pakkende verhaal zijn slechts het begin. In 2023 komt de Phantom Liberty DLC uit die nog meer content zal gaan brengen. De ontwikkelaar (CD Projekt RED) heeft ook aangegeven dat ze bezig zijn met de ontwikkeling van een sequel. Genoeg toffe content om naar uit te kijken dus!

Bij KaartDirect verkopen wij tegoedkaarten voor de platformen waarop Cyberpunk 2077 op beschikbaar is. Of je de game nu wilt spelen op de Xbox, PlayStation of PC (Steam of de Microsoft Store), wij hebben het game tegoed beschikbaar wat jij zoekt. Wil je iemand verrassen met Cyberpunk 2077? Stuur het tegoed als digitaal cadeau.

 

Gerelateerde artikelen:

Xbox Gift Card €50

€50,-

Xbox Gift Card €50

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

Steam Gift Card €50

€50,-

Steam Gift Card €50

Uitverkocht