Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

NBA 2K24 Shoot Out Challenge – KaartDirect daagt uit!

Robbert Snijder
NBA 2K24 Shoot Out Challenge – KaartDirect daagt uit!

Om de release van NBA 2K24 voor de PlayStation te vieren, bracht KaartDirect een bezoek aan Rotterdam met een speciale uitdaging. In het hart van de stad stonden we met een basketbalnet, klaar om zowel basketbalfans als gamers uit te dagen voor de NBA 2K24 Shoot Out Challenge! Voorbijgangers kregen de kans om hun basketbalskills te laten zien en tegelijkertijd geweldige prijzen te winnen.

Wie gaat er naar huis met een PlayStation 5?

Het principe was eenvoudig: scoor een basket vanaf verschillende afstanden en win PlayStation-tegoed. Zijn alle schoten raak, dan kan alles op het spel gezet worden voor de ultieme prijs: een PS5. Wil je weten hoe de deelnemers het ervanaf hebben gebracht? Bekijk dan de video hieronder.

Meer weten over toekomstige acties van KaartDirect? Volg ons op onze sociale media kanalen (TikTok, Facebook, Instagram) en blijf op de hoogte!

Vanaf nu beschikbaar in de PlayStation Store

Ben je klaar om jezelf in NBA 2K24 te storten? Wacht niet langer! Bezoek nu de PlayStation Store en zorg dat je voldoende tegoed beschikbaar hebt om de game te downloaden. En vergeet niet: voor snel, veilig en betrouwbaar PlayStation tegoed ben je bij KaartDirect aan het juiste adres. Scoor vandaag nog je tegoed via KaartDirect en duik in de wereld van NBA 2K24!

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10