Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De bol.com cadeaukaart: van alle markten thuis

Chris Hofman
De bol.com cadeaukaart: van alle markten thuis

Dankzij het grote assortiment van bol, zijn er altijd wel mooie producten beschikbaar om uit te kiezen. Zo veel, dat het begrijpelijk is dat de ontvanger van een bol com cadeaukaart er niet zo snel uitkomt. Ben jij in het bezit van een (digitale) bol com geschenkbon? Dan geven wij hier een paar suggesties wat je er zoal mee kunt kopen. Mocht het zo zijn dat je een bol kaart gaat schenken, dan is het ook niet verkeerd om eens te kijken naar deze leuke cadeautips!

Nieuw keukengerei komt altijd van pas

In de keuken kan het er hard aan toe gaan. Pannen waarvan de antiaanbaklaag loslaat, gebroken spatels of borden die hun beste tijd hebben gehad. Kijk eens onder het kopje ‘koken & tafelen’ om een digitale bol cadeaukaart te besteden. Hier vind je alles voor in de keuken. Vervang spullen of breid je keukenarsenaal uit. Voor iedere keuken is er bij bol.com wel iets nuttigs te vinden.

Organiseer een filmavondje

Ben je Netflix beu? Geen zorgen: in dit geval kan je terecht bij bol voor het grootste aanbod aan DVD's en Blu-rays. Je vindt er toffe films die niet uit je collectie mogen ontbreken. Met een cadeaubon haal de laatste blockbuster in huis om deze in topkwaliteit te ervaren. Zeker als je een TV combineert met surround sound, dan gaat niets boven een film ervaren op Blu-ray.

Help elkaar

Het is belangrijk om naar elkaar om te blijven kijken. Met een cadeaukaart van bol com kun je een extraatje steuntje in de rug bieden. Bij bol.com zijn er een hoop producten verkrijgbaar die bijvoorbeeld kunnen helpen bij het verlagen van de energierekening. Een efficiënte douchekop, energiemeters, ledlampen of een elektrisch dekentje zorgen voor betaalbare comfort. Op deze manier is de bol.com cadeaukaart een barmhartig geschenk.

Deze suggesties tonen aan dat je de ontvanger van een bol.com cadeaukaart blij gaat maken. Bestel snel en eenvoudig bij KaartDirect en kies een bedrag tussen de 5 en 150 euro. Maak gebruik van onze cadeau module en verstuur je de digitale cadeaubon met een leuk bericht. Toch naar iets anders op zoek? Ga dan voor de KaartDirect keuze cadeaukaart, de ontvanger kan hiermee zelf een keuze maken binnen ons grote assortiment aan cadeaukaarten.

 

Gerelateerde artikelen:

Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen