Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Met de Bijenkorf cadeaukaart designer fashion shoppen

Chris Hofman
Met de Bijenkorf cadeaukaart designer fashion shoppen

Ken je iemand die geen genoeg krijgt van designerkleding? Het is lastig om een mooi kledingstuk cadeau te geven aan iemand die zijn/haar kast al vol heeft hangen met designer fashion. Toch zou je graag een cadeau willen geven, maar wil je tegelijkertijd niet een miskoop begaan. De Bijenkorf cadeaucard is dan een mooie uitkomst. Bij de Bijenkorf vind je kleding in alle soorten en maten, waaronder ook een breed scala aan designermerken. 

Luxe en exclusieve merken

De Bijenkorf is hét warenhuis voor de nieuwste designermode. Je kan het zien als een hotspot voor gerenommeerde modemerken. Louis Vuitton, Hermès, Prada en Gucci zijn slechts een kleine greep uit het assortiment van de Bijenkorf. Het mooie hiervan? Het tegoed op de Bijenkorf cadeaukaart is te verzilveren op items van al deze merken! Dit betekent dat de cadeaucard ook te gebruiken is bij alle designerboetieks in de Bijenkorf.

Veel mogelijkheden met de Bijenkorf cadeaucard

De Bijenkorf cadeaukaart biedt de ontvanger ontzettend veel opties. Naast (designer) kleding, kan de bon ook gebruikt worden om iets anders uit het assortiment van de Bijenkorf te kiezen. Zo is de wooncollectie zeker de moeite waard om te bekijken. Dit maakt deze gevarieerde cadeaukaart ideaal om iemand mee te verrassen, ook als ze geen fan zijn van designermode.

Verras met een digitale cadeaubon

Ben je erop uit om iemand een cadeaukaart te geven zodat er uitgebreid geshopt kan worden? De Bijenkorf gift card is te bestellen tot en met een waarde van 1.000 euro! De ontvanger kan iets leuks uitkiezen bij merken zoals Valentino, Versace of Burberry. De digitale cadeaukaart is zowel in de webshop te verzilveren, als in het warenhuis zelf.

Bij KaartDirect bieden wij de mogelijkheid om de Bijenkorf cadeaucard digitaal te versturen via onze cadeau module. Voer de gegevens in van de ontvanger, kies feestelijk design, voeg een persoonlijke boodschap toe en plan in wanneer de bon verstuurd mag worden. Rond de bestelling af en maak een geliefde blij met een mooi cadeau. Na ontvangst kan er meteen op los geshopt worden bij de Bijenkorf.

Zoek je een cadeaukaart die bij meerdere merken te besteden is? Bekijk dan eens FashionCadeau, de perfecte oplossing voor iedereen die een fashion cheque zoekt. 

 

Gerelateerde artikelen:

de Bijenkorf

€5,- tot €150,-

de Bijenkorf

Bestellen