Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Het ultieme cadeau voor fans van The Witcher

Chris Hofman
Het ultieme cadeau voor fans van The Witcher

Het derde seizoen van The Witcher is op 29 juni van start gegaan. Wat betekent dit voor de fans? Wel, veel spannende avonden op de bank, genietend van het nieuwe seizoen natuurlijk! En hoe kan dat beter dan met een Netflix cadeaukaart van KaartDirect?

Het seizoen is opgesplitst in twee delen: aflevering 1 tot en met 5 kun je nu al bekijken via de streamingdienst. Voor de laatste drie afleveringen moet je nog even geduld hebben. Pas vanaf 27 juli kun je namelijk het slotstuk van The Witcher seizoen 3 bekijken. 

Bloedstollende actie

De charismatische Henry Cavill zal voor de laatste keer de rol van Geralt of Rivia vertolken. Hij wordt geconfronteerd met de belofte van het zorgen voor Prinses Cirilla van Cintra. Het jonge meisje, dat we natuurlijk ook kennen als Ciri, is een jonge Witcher met immense krachten. Zij wordt opgejaagd door verschillende facties in het land en Geralt moet haar zien te beschermen. 

Denk bijvoorbeeld aan The Wild Hunt, angstaanjagende krijgers die we kennen uit The Witcher 3. Dit populaire computerspel is beschikbaar voor de PlayStationXbox, Nintendo Switch en PC. Seizoen 3 is een spectaculaire belevenis met vlijmscherpe zwaardgevechten, vele  monsters, magiërs en andere duistere krachten die Geralt en Ciri op hun pad treffen.

Kijk The Witcher met een Netflix cadeaukaart

Met een cadeaukaart kun je gemakkelijk je Netflix abonnement betalen, zonder dat je jouw bankgegevens aan je account hoeft te koppelen. Natuurlijk kun je ook een groot Witcher-fan verrassen met een Netflix cadeaubon! Wil je dat laatste doen? In dat geval kun je snel en eenvoudig bij KaartDirect een Netflix cadeaukaart kopen. Maak gebruik van onze cadeau module, kies het bedrag dat je wilt geven, voeg een persoonlijk bericht toe en voltooi daarna de bestelling. De Netflix cadeaubon komt dan direct in de mailbox van degene aan wie je het geeft terecht!

The Witcher keert later weer terug!

Zodra dit derde seizoen van The Witcher is afgerond, hebben de fans van Geralt iets om naar uit te kijken. Een volgend seizoen is al aangekondigd (met acteur Liam Hemsworth als de nieuwe Geralt). Dus de Witcher-avonturen zullen na 27 juli nog lang niet afgelopen zijn. Naast The Witcher zijn er nog veel meer films en series op Netflix te bekijken. Een Netflix cadeaukaart opent de deur naar naar een wereld die gevuld is met fantastische content!

 

Gerelateerde artikelen:

Netflix cadeaukaart

€25,- tot €150,-

Netflix cadeaukaart

Bestellen
Netflix €25

€25,-

Netflix €25

Netflix €50

€50,-

Netflix €50