Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Deel Netflix met een cadeaukaart: de perfecte oplossing

Chris Hofman
Deel Netflix met een cadeaukaart: de perfecte oplossing

Tijden veranderen, zo ook Netflix. Het gratis delen van één account is niet helaas niet meer mogelijk. Deel jij Netflix? Dan wordt hier nu €3,99 voor in rekening gebracht per extra huishouden! Bij KaartDirect hebben we hier gelukkig een geweldige oplossing voor gevonden: Netflix cadeaukaarten.

Met deze verandering is dit wel het ideale moment om freeloaders buiten te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan die vervelende ex waarvan je vergeten was dat er nog meegekeken werd. Hoog tijd om het wachtwoord van je Netflix-account te wijzigen en je groep aan te passen. Voor andere medegebruikers, met wie je wel op goede voet staat, is het jammer dat het delen van een Netflix-account bemoeilijkt wordt.

Het gemak van een Netflix cadeaukaart

Bij KaartDirect begrijpen we hoe waardevol Netflix is. Het biedt comfort, ontspanning en plezier. Ben jij de hoofdgebruiker van het Netflix account? Dan heb je waarschijnlijk met vrienden of familie afgesproken de kosten van het abonnement te delen. Dit kan je eenvoudig voortzetten met een Netflix cadeaukaart. Een (of meerdere) van de gebruikers kan jou deze schenken als een soort gebruikersbudget. Op deze manier dragen zij eenvoudig bij aan de gezamenlijke kosten, en hoef jij alleen het tegoed toe te voegen als Netflix saldo.

Mis niets op Netflix

Het zou heel goed kunnen dat je door de extra kosten van Netflix, geen behoefte meer hebt om je Netflix-account te delen. Wat is dan een vriendelijke manier om hen de deur te wijzen? Geef een Netflix cadeaubon, met het verzoek aan je medegebruikers om een eigen abonnement te nemen. Ze zitten nergens aan vast en kunnen het abonnement starten wanneer ze willen. Zo hoeft niemand de beste films en series te missen!

Een Netflix cadeaukaart van KaartDirect stelt gebruikers in staat om zonder extra kosten of verborgen voorwaarden van hun favoriete films en series te genieten. Onze cadeaukaarten kunnen rechtstreeks naar jou of de ontvanger worden gestuurd, wat het een eenvoudig en snel cadeau maakt. Door de kaart via onze cadeaumodule te versturen, kun je er ook een persoonlijke boodschap aan toevoegen.

Geef Netflix cadeau

De Netflix gift cards van KaartDirect zijn flexibel en aanpasbaar naar jouw wensen. Ze zijn beschikbaar in verschillende waarden, zodat je precies kunt geven wat je wilt - of dat nu voldoende is voor een maand, een jaar, of zelfs langer. Je geeft de vrijheid van onbegrensd entertainment, de mogelijkheid om te genieten van de nieuwste releases, iconische films die je gezien moet hebben, en alles daartussenin!

Netflix cadeaukaarten zijn de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je geliefden blijven genieten van het beste van streaming entertainment, ongeacht de veranderende regels van Netflix. Het is meer dan een cadeau; het is een deur naar een wereld vol avontuur, romantiek, spanning en humor. Geef de vrijheid om te kiezen, te verkennen en te genieten. Geef vandaag nog een Netflix cadeaukaart van KaartDirect!

 

Gerelateerde artikelen:

Netflix cadeaukaart

€25,- tot €150,-

Netflix cadeaukaart

Bestellen
Netflix €25

€25,-

Netflix €25

Netflix €50

€50,-

Netflix €50