Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Nieuw op Netflix: dit wil je zien!

Chris Hofman
Nieuw op Netflix: dit wil je zien!

In maart zijn er veel nieuwe series en films op Netflix toegevoegd en daar blijft het niet bij, in april valt er ook een hoop te beleven op de populaire streamingdienst. Reden genoeg om snacks in te slaan en avondjes te reserveren om gezellig voor de TV te hangen. KaartDirect heeft een selectie gemaakt van de beste shows shows die je in deze periode kunt gaan streamen. 

Het tweede seizoen van Shadow and Bone

Shadow and Bone is een fantasierijke serie vol magie, monsters en een intrigerend verhaal. Het tweede seizoen zet het verhaal van Alina Starkov verder waarin ze probeert haar magische krachten te beheersen als Grisha (een soort tovenaresse). De wereld is opgesplitste door schaduw, Alina moet met haar kompanen een halt roepen tegen generaal Kirigan. Alles om te voorkomen dat het kwaad zal zegevieren (sinds 16 maart te zien).

The Night Agent

Deze nieuwe actie serie is gebaseerd op de gelijknamige boek van Matthew Quirk. Volg een FBI-agent terwijl hij een gevaarlijke Russische spion probeert te stoppen die het Witte Huis is geïnfiltreerd. Terwijl de politieke spanning de pan uit rijst, zit je als kijker constant op het puntje van je stoel. De serie is sinds 23 maart te zien op Netflix.

Murder Mystery 2

Adam Sandler en Jennifer Aniston zijn terug met een spannend avontuur in het vervolg op Murder Mystery! Het echtpaar Spitz is in Parijs om een detectivebureau op te richten, wat niet een succes blijkt. Dan krijgen ze een hele speciale uitnodiging van een machtige vriend, de Maharaja (Indiaase vorst). Ze zijn welkom op zijn grote bruiloft in het Caribisch gebied. Daar gaat het echter helemaal mis: er vindt een moord plaats en de Maharaja wordt ontvoerd. Samen staan ze voor uitdagende vraagstukken en moeten ze de moordzaak zien op te lossen. Mis deze spannende film niet, te zien vanaf 31 maart!

Hunger

Een jonge street-food kok wilt niets liever dan tot de beste behoren. Ze besluit daarom te gaan werken bij een meedogenloze kok: chef Paul. Onder druk moeten culinaire gerechten bereid worden, terwijl geen detail onopgemerkt blijft door de chef-kok. Door de hoge eisen zullen zijn onderdanen merken hoe intimiderend het eraan toe kan gaan in de keuken. Het is nog even wachten, maar vanaf 8 april is de serie te zien op Netflix.

Netflix gift card kopen

Wil je een tijdelijk lidmaatschap op Netflix nemen en controle houden over je uitgaven? Kies dan voor de Netflix gift card. Niet alleen handig voor jezelf, maar ook een geweldig cadeau voor vrienden of familie die graag nieuwe series op Netflix bingen. Mis geen enkele show en duik in de wereld van onbeperkt streamen met de Netflix gift card!

 

Das könnte dich auch interessieren:

Netflix cadeaukaart

€25,- tot €150,-

Netflix cadeaukaart

Bestellen
Netflix €25

€25,-

Netflix €25

Netflix €50

€50,-

Netflix €50