Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Het uitgebreide assortiment van KaartDirect

Chris Hofman
Het uitgebreide assortiment van KaartDirect

Bij KaartDirect heb je een uitgebreid assortiment aan digitale producten tot je beschikking. Naast cadeaukaarten van alle bekende merken, kan je ook bij ons terecht voor software, tegoed voor prepaid betaalkaarten en beltegoed. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, fotobewerkingssoftware of een spontaan presentje, bij KaartDirect vind je het allemaal op één plek. Om je een idee te geven van wat we allemaal te bieden hebben, lichten we een aantal productcategorieën uit.

Cadeaukaarten voor winkelplezier

Voor iedereen die graag op de hoogte blijft van de laatste modetrends, is een cadeaubon om te shoppen de perfecte keuze. Neem bijvoorbeeld onze Bijenkorf cadeaukaart. Met deze veelzijdige cadeaubon kan de ontvanger zich onderdompelen in een uitgebreid assortiment van voortreffelijke mode, dat het luxe warenhuis te bieden heeft. Bij de Bijenkorf valt er zoveel te ontdekken: van designer fashion tot trendy zonnebrillen, van tijdloos tot extravagant. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Een cadeau om er even tussenuit te gaan

Lekker ontspannen binnen een andere omgeving doet een mens goed. Hoe leuk is het dan iemand te verwennen met een belevenis? Op deze manier is een cadeaukaart een origineel gebaar en geef je iemand het ultieme cadeau: een onvergetelijke ervaring. Maak kennis met onze Weekendjeweg gift card, een naam die bijna niet toepasselijker kan zijn. Je bijdrage hoeft niet groot te zijn; veel van onze cadeaukaarten zijn al verkrijgbaar vanaf 5 euro, waardoor je ook een prima kleinigheidje kunt geven.

Beltegoed als alternatief op een abonnement 

Voor de meer praktische producten bieden wij ook beltegoed aan. Maak je gebruik van een prepaid simkaart? Dan kun je bij ons beltegoed opwaarderenLycamobile, T-Mobile, Vodafone of Lebara wij hebben het allemaal! Het grote voordeel van beltegoed is dat je controle houdt over wat je uitgaven en het tegoed lang mee gaat als je geen grootgebruiker bent. Je betaalt alleen voor de minuten of data die je gebruikt. Een telefoonabonnement met maandelijks terugkerende kosten is dus niet nodig.

Prepaid betaalmiddel nodig? Wij hebben ze!

Wil je veilig online en anoniem (online) aankopen doen? Dan zijn prepaid creditcards de perfecte uitkomst. Bij KaartDirect hebben wij tegoedkaarten voor onder andere paysafecard en PCS Mastercard beschikbaar. Of je nu een fysieke prepaid creditcard wilt opwaarderen of een digitale wallet wilt aanvullen met tegoed, bij ons heb je meerdere opties om uit te kiezen. Het product staat niet op naam staat, tegoed schenken aan een dierbare is ook mogelijk.

Softwarepakketten die altijd van pas komen

Bij KaartDirect hebben wij een mooie selectie van de beste software. Wil je je PC extra beschermen tegen externe bedreigingen? Dan hebben we virusscanners en VPN-abonnementen voor je klaar staan. Naast software waarmee je veilig op het internet kunt surfen, bieden we ook grafische software aan. Adobe is een van de meest populaire merken in ons assortiment. Voor creatievelingen hebben we een lidmaatschap voor Photoshop of het gehele Creative Cloud pakket. Houd ook onze Adobe actiepagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Dit is slechts een kleine selectie uit ons uitgebreide assortiment, maar het geeft je een idee van wat we te bieden hebben. Al onze producten worden digitaal geleverd in de vorm van een code en met duidelijke instructies. Op deze manier kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. Aarzel niet om een kijkje te nemen op onze website en laat je inspireren!

 

Gerelateerde artikelen:

Weekendjeweg.nl

€5,- tot €150,-

Weekendjeweg.nl

Bestellen
paysafecard €25

€25,-

paysafecard €25

de Bijenkorf

€5,- tot €150,-

de Bijenkorf

Bestellen