Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

KPN prepaid beltegoed opwaarderen bij KaartDirect

Chris Hofman
KPN prepaid beltegoed opwaarderen bij KaartDirect

Bij KaartDirect verkopen wij KPN prepaid kaarten, waarmee je beltegoed kunt opwaarderen. Het opwaarderen van KPN prepaid is een eenvoudig proces. KPN prepaid opwaarderen gaat via de verschillende kaarten die wij aanbieden van verschillende bedragen. Zo bieden wij kaarten aan van 10 Euro, maar ook van 15 Euro, 20 Euro en 30 Euro waarmee je kunt opwaarderen. Deze prepaid kaarten van KPN bestel je snel en eenvoudig bij KaartDirect. Als je de gewenste beltegoed kaarten in je winkelwagentje hebt gedaan, hoef je nog maar enkele momenten te wachten. Nadat we je betaling hebben ontvangen krijg je de mogelijk om te opwaarderen met de KPN prepaid kaarten. Voor de zekerheid sturen wij alle gekochte producten die je bij ons besteld nog eens extra op naar je email.

Hoe opwaarderen KPN prepaid    

Je kunt online KPN prepaid opwaarderen, via KaartDirect door prepaid kaarten te kopen. De opwaardeercode die je van KaartDirect.nl hebt ontvangen, na aanschaf van een van zulke KPN prepaid kaarten, voer je in via een sms met daarachter de tekst ‘Opwaarderen’. Om hierin een voorbeeld te geven hoe het opwaarderen van KPN prepaid gaat: in een sms vul je ‘[opwaardeercode] Opwaarderen’ (bijvoorbeeld: "1234567891234567 Opwaarderen"). Vervolgens stuur je dit gratis smsje naar het nummer 1266. Op deze manier is KPN met prepaid opwaarderen een fluitje van een cent, want je tegoed wordt direct opgewaardeerd. Nu kan je met dit nieuwe beltegoed weer bellen en sms’en. Natuurlijk kan je doormiddel van KPN prepaid opwaarderen ook internetten.

Bij KPN zit je goed

KPN is één van de grootste providers in Nederland. Deze provider houdt zich bezig met internet maar ook telefonie. Denk hierbij aan (mobiele) telefonie, maar heb je dus ook de mogelijkheid om via prepaid te kunnen bellen. Wat KPN zo goed maakt is het uiterst goede netwerk dat zij bieden, waar andere kleinere aanbieders ook gebruik van maken. Als het zo goed is, mag dat ook geen verrassing zijn en is het ook logisch dat meerdere partijen hiervan willen profiteren. Daarom koop je bij KaartDirect verschillende KPN prepaid kaarten, zodat ook jij kunt gebruik maken van dit geweldige netwerk voor je communicatie. 

KPN €10

€10,-

KPN €10

KPN €15

€15,-

KPN €15

KPN €20

€20,-

KPN €20

KPN €30

€30,-

KPN €30