Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Halo Credits

Halo Credits kopen bij KaartDirect.nl

Credits nodig voor de multiplayer van Halo Infinite? Bij KaartDirect bestel je ze eenvoudig en veilig. Halo Credits gebruik je als in-game betaalmiddel om custom items, skins en andere verbruiksitems te kopen. Daarnaast is het ook mogelijk om met de credits een Premium Battle Pass aan te schaffen. Met deze items maak je jouw Spartan volledig naar je eigen smaak.

Halo Credits

500 Halo Infinite Credits

€4,99

500 Halo Infinite Credits

1000 Halo Infinite Credits

€9,99

1000 Halo Infinite Credits

2200 Halo Infinite Credits

€19,99

2200 Halo Infinite Credits

5600 Halo Infinite Credits

€49,99

5600 Halo Infinite Credits

De ultieme Spartan in Halo Infinite

Eindelijk, Halo is terug op de Xbox en PC! Volg het verhaal van supersoldaat Master Chief in Halo Infinite. Je trekt ten strijde op een verwoest stuk Halo waar je overdonderd wordt door de indrukwekkende gebeurtenissen. Naast de singleplayer verhaallijn kan je het ook tegen elkaar opnemen in de gratis multiplayer versie van de game. Ga elkaar te lijf in verschillende modi, gevuld met diverse wapens en voertuigen om gekke capriolen uit te voeren. Denk je een echte bikkelharde Spartan te zijn? Dan strijd je voor de hoogste plaats in de competitieve ranked modus.

Halo Infinite Battle Pass

Om in-game aankopen in de multiplayer van Halo Infinite te doen, heb je Halo Infinite Credits nodig. In de Halo Infinite Battle Pass speel je beloningen vrij, alleen beperkt dit zich tot een klein aantal oppervlakkige items. Wil jij alles uit de battle pass halen? Upgrade deze dan met 1.000 Halo Infinite Credits naar de Premium variant. Per seizoen is het zaak om level 100 te bereiken, zodat je alle beloningen hebt vrijgespeeld. Voor bijzondere en opvallende skins kun je in de in-game store extra outfits, emblemen en wapenskins kopen met de Halo Credits.

Halo Infinite Credits kopen

Bij KaartDirect koop je Halo Infinite Multiplayer Credits snel en eenvoudig. Zodra je de bestelling hebt betaald, krijg je de code op je scherm te zien. De Credits kunnen gebruikt worden op de Xbox of PC. Er zijn verschillende hoeveelheden Halo Infinite Credits: vanaf 500 credits kun je al leuke kleinigheden in-game aanschaffen, maar voor de echt toffe bundels hebben wij 1.000, 2.200, 5.600 en 11.500 credit opties beschikbaar. Dus, Spartan, er rust jou nog maar een ding te doen: jezelf helemaal stijlvol klaarmaken voor een zware online strijd. Laat zien dat jij alles in je mars hebt om de wereld te redden!