Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Kom de zomer door met Steam!

Chris Hofman
Kom de zomer door met Steam!

Tijdens de zomerdagen wordt binnen zitten gamen nog altijd als een zonde gezien. Daarom hebben wij van KaartDirect een paar aanraders voor de gamers die zich hier niets van aantrekken en ondanks het weer, lekker binnen blijven. Er is immers niks mis met een beetje interactieve entertainment. Als PC gamer kan je bij Steam altijd wel terecht voor een leuke titel. De keuze is echter zo groot, dat het begrijpelijk is dat je niet direct weet wat je moet kiezen. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze! Zo is recentelijk de game 'MultiVersus' uitgekomen. In dit vechtspel speel je 2 tegen 2 met bekende personages zoals: Batman, Bugs Bunny, Superman en Wonder Woman en nog veel meer. Ben je inmiddels fan van deze gratis game? Koop dan een van de Founder’s Pack om sneller toegang te krijgen tot de verschillende personages.

Wees een kat, spinnenman of een god

Maar er is natuurlijk meer te spelen op Steam. Ben je een kattenliefhebber (zeg nu eerlijk.... wie is dat nou niet op het internet)? Dan is Stray (€26,99) echt een game voor jouw. Deze nieuwe game neem je mee naar een futuristische wereld met een kat als hoofdrolspeler. Lekker klimmen en klauteren, los puzzels op en… wees vooral een kat.

Wil je een echte blockbuster game spelen? Spider-Man, voorheen enkel op de PlayStation 4 en 5 te spelen, is vanaf 12 augustus ook verkrijgbaar voor de pc als Steam download. Kruip in de huid van de beroemde spinnenman en beleef een voortreffelijke avontuur. Als je van actie houdt, dan is God of War ook iets voor jou. In november komt het vervolg uit voor de PS4 & PS5. Mocht je die willen spelen, dan is het geen slecht idee verkeerd om het verhaal van Kratos en zijn ‘boy’ in te halen of op te frissen. 

Game uitverkoop tijdens de Steam Sales

Bij Steam kan je altijd wel een game scoren tegen een aanbiedingsprijs. De befaamde Steam Sales is in de zomer het moment om games uit je wishlist aan te schaffen. Gelukkig zijn er tussendoor ook genoeg koopjes om te scoren. Zo is Northgard tot 7 augustus 2022 voor slechts €6,99 te krijgen. Het is een leuke strategische game, waarin je een Viking samenleving door barre omstandigheden moet helpen. Overkom zware winters, vijandelijke dieren en wezens, en dat terwijl je land aan het veroveren bent.

Sunset Overdrive (€4,99) is ook een leuk item uit de Steam Sale voor als je opzoek bent naar heel veel fun! Tot 11 augustus koop je voor €7,49 een van de leukste co-op games: A Way Out. Twee onbekenden ontmoeten elkaar in de gevangenis en gaan samen proberen te ontsnappen. Voldoende leuke games om te ontdekken, waarvoor je niet je bankrekening hoeft te plunderen.

Met zulke mooie aanbiedingen is een Steam Gift Card voor 10 euro ideaal, ook om als cadeau weg te geven. Uiteraard bieden wij ook verschillende Steam Gift Cards, dus neem vooral je tijd om te kijken wat je wilt kopen.