Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De perfecte cadeaubon om tijdens Kerst te geven

Chris Hofman
De perfecte cadeaubon om tijdens Kerst te geven

De tijd van gezelligheid bij de kerstboom is weer aangebroken. Samen dineren of ergens naartoe waar je omringd bent met kerstverlichting is de typische gang van zaken tijdens de kerstperiode. Tijd doorbrengen met dierbaren is het voornaamste, toch zullen sommigen cadeautjes uitpakken beschouwen als het moment suprême zijn. Het perfecte cadeau zoeken is geen lastige opgave bij KaartDirect. Bij ons vind je een hoop verschillende soorten cadeaukaarten die stuk voor stuk leuk zijn om te geven (én om te krijgen).

Geef iemand een uitstapje cadeau

In plaats van het aanmoedigen tot gamen, hebben we ook andere soorten cadeaukaarten die je (last-minute) bij ons koopt. Zo hebben wij het Weekendjeweg.nl cadeaukaart, waarmee iemand zelf kan uitkiezen waar die heen gaat. Een cruise boeken, ergens overnachten dichtbij een natuurgebied of lekker over de grens gaan. Voor schaatsliefhebbers die graag op het ijs willen tijdens deze feestelijke periode hebben wij Schaats Cadeaukaart. Daarmee kan de ontvanger van dit cadeau een van de vele schaatsbanen in Nederland bezoeken.

Een gift card voor gamers

Voor de gamers heeft KaartDirect een ruim aanbod aan cadeaukaarten. Zo hebben wij voor de PlayStation 4 en PS5 verschillende waardes tegoedkaarten in ons assortiment beschikbaar. De ontvanger van een PlayStation card kan dan zelf in de PSN Store een keuze maken uit een van de vele games die je (exclusief) kunt spelen op de Sony console. Daarbij hebben we ook verschillende PS Plus kaarten, zodat je de premium online service voor de PlayStation cadeau kunt geven. Hebben we te maken met een Xbox fan? Dan hebben we verschillende Xbox Gift Cards, van tegoedkaarten tot Game Pass abonnementen voor console en PC. Zijn er anders Nintendo Switch spelers in de familie? Voor Nintendo eShop tegoed kan je ook bij KaartDirect terecht.

Speciaal voor PC gamers hebben wij de Steam Gift Cards in het assortiment. Mochten er favoriete games zijn die er gespeeld worden, dan hebben wij daar ook genoeg keus in (bijvoorbeeld voor Valorant, Minecraft of Roblox). Met zoveel digitale keuzemogelijkheden kan het haast niet misgaan.

Met een cadeaukaart kleding shoppen

Er zijn ontzettend veel merken en warenhuizen waar je met een cadeaubon terecht kunt. Wil je nieuwe sneakers cadeau doen, of er een bijdrage aan leveren? Dan hebben wij de Nike en adidas cadeaukaarten voor je. Liever een brede selectie van merken zodat er veel keuzevrijheid is? Dan is de Zalando gift card meer op zijn plek. Is de ontvanger van de cadeaukaart een bewuste shopper? Dan adviseren wij de Sustainable Fashion Giftcard. Zo bieden wij voor elke soort kledingstijl verschillende opties.

Dit is een selectie uit het brede assortiment van KaartDirect. Zit er alsnog niets tussen waarvan je denkt: dit is het! Geef dan onze eigen KaartDirect Keuze Cadeaukaart. Hiermee kan de gelukkige ontvanger zelf een keuze kan maken uit ons gehele assortiment. Alvast een fijne Kerst toegewenst. 

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Weekendjeweg.nl

€5,- tot €150,-

Weekendjeweg.nl

Bestellen
KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen
Schaats cadeaukaart

€5,- tot €150,-

Schaats cadeaukaart

Bestellen