Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Een sprookjesachtig cadeau: de Efteling giftcard

Chris Hofman
Een sprookjesachtig cadeau: de Efteling giftcard

Er zijn veel plekken in Nederland die de moeite waard zijn om te bezoeken, alleen is niks zo magisch als de Efteling. Vrienden, familie, of een collega verrassen met een sprookjesachtig dagje er uit? Dan is de Efteling giftcard een prachtig cadeau wat niet snel vergeten zal worden! Het pretpark staat in Kaatsheuvel en biedt plezier voor jong en oud.. Verschillende attracties (zoals achtbanen) zijn er genoeg te vinden, maar een van de meest unieke plekken waar je eigenlijk een giftcard van de Efteling voor wilt geven, is het Sprookjesbos. Veel magische sprookjes hebben hun eigen plek in het bos die op prachtige wijze zijn gepresenteerd. Denk aan de verhalen over Pinokkio, Klein Duimpje, Hans en Grietje, maar de grote groene draak Lichtgeraakt! Kortom: in het Sprookjesbos is ontzettend veel te zien en beleven.

Giftcard snel en eenvoudig kopen bij KaartDirect

Efteling giftcard kopen? Bij KaartDirect hebben we een aantal manieren om dit te doen. We geven de mogelijkheid om de Efteling Cadeaukaart een eigen waarde te geven. Je kan al vanaf 5 euro een Efteling giftcard kopen, maar er is ruimte om er meer waarde aan te geven. Zo bieden wij de mogelijkheid om tot 150 euro een Efteling giftcard te kopen, zodat er meerdere tickets voor het park mee verzilverd kunnen worden. Een Efteling cadeaubon kan ook gebruikt worden om in het park aankopen te doen. 

Verras met een digitaal cadeau

Wil je iemand per mail de Efteling giftcard sturen? KaartDirect maakt het mogelijk! Navigeer bovenin deze pagina naar ‘Stuur als cadeau’ en kies de Efteling giftcard. Hier krijg je de mogelijkheid om een leuke design uit te kiezen en een persoonlijk bericht voor de ontvanger achter te laten. Eenmaal wat leuks gekozen kies je de waarde uit voor de giftcard en laat je een aantal gegevens achter. Vul het e-mailadres in waar de Efteling giftcard naar toe gezonden moeten worden. Dan is het alleen nog een kwestie van afrekenen. Zodra de betaling is afgerond, sturen wij de giftcard meteen op naar de gelukkige ontvanger.

 

Gerelateerde artikelen:

Efteling cadeaukaart

€5,- tot €150,-

Efteling cadeaukaart

Bestellen