Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Het gemak van de KaartDirect Cadeaukaart

Lennard Verhage
Het gemak van de KaartDirect Cadeaukaart

Bij KaartDirect.nl kun je terecht voor een zeer brede variatie van cadeaukaarten. Zo kun je er nieuw PlayStation tegoed kopen, maar ook je Spotify abonnement verlengen, cadeaukaarten voor Zalando, Bol.com, Coolblue en nog veel meer aanschaffen. En dit is dan slechts het topje van de ijsberg, want het assortiment is zeer breed ingericht. Hierdoor is KaartDirect.nl natuurlijk een perfecte plek om een aanschaf te doen, maar wat nu als je door de bomen het bos niet meer ziet?

Iemand kleding cadeau doen, maar twijfel je tussen een Nike of Adidas cadeaukaart? Of toch liever Zalando doen? Kom je er niet helemaal uit? Dan is dat best lastig, want je wilt de ontvanger natuurlijk niet teleurstellen en al helemaal geen cadeaukaart geven waar hij of zij achteraf niet zoveel mee blijkt te hebben. Daar hebben we echter een oplossing voor gevonden en dat is de KaartDirect Cadeaukaart, de cadeaukaart met een groot gemak!

Vrij te besteden hier bij KaartDirect

De KaartDirect Cadeaukaart is namelijk een speciale cadeaukaart die uitsluitend op KaartDirect.nl werkt, waarmee je een cadeaukaart naar keuze kunt aanschaffen. Geef deze cadeaukaart en laat de ontvanger zelf een keuze maken uit het uitgebreide assortiment dat we aan giftcards beschikbaar hebben. De KaartDirect Cadeaukaart is ook flexibel ingericht, want het is niet noodzakelijk om het tegoed in één keer te besteden.

De cadeaukaart kan in etappes gebruikt worden en dat voor producten naar keuze. Zo kan er een tegoed voor Bol.com aangeschaft worden in combinatie met een tegoedkaart voor Douglas. Of wat te denken van PlayStation tegoed samen met Nintendo eShop tegoed? Het kan allemaal en dat maakt de KaartDirect Cadeaukaart tot een zeer flexibele oplossing die in onze hele webshop te gebruiken is. Perfect als cadeau, geschenk of aardigheidje. Je verrast ermee en het valt altijd in de smaak.

Bepaal zelf de waarde

De KaartDirect Cadeaukaart is van nature al flexibel doordat je het voor alles kunt gebruiken. Maar om daar nog een schepje bovenop te doen, kun je ook zelf de waarde van de cadeaukaart bepalen. Je zit dus niet vast aan bepaalde keuzes. Wil jij een tientje cadeau doen? Zo geregeld. Liever € 100,- cadeau doen? Ook dat is mogelijk. We maken het je zo gemakkelijk mogelijk!

De minimale bestelwaarde bedraagt €5,- en het maximum is vastgesteld op maar liefst € 500,-, waardoor er voor elk budget een mooie keuze beschikbaar is. Je vult heel eenvoudig het gewenste bedrag in en na het doorlopen van de stappen krijg je de KaartDirect Cadeaukaart automatisch per mail toegestuurd inclusief een pincode. De cadeaukaart is dan gelijk te gebruiken.

Bestel jouw KaartDirect Cadeaukaart hier!

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen