Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Kies een leuke gift card voor Vaderdag!

Chris Hofman
Kies een leuke gift card voor Vaderdag!

Op 19 juni is het zover! De beste en tofste vaders mogen extra in het zonnetje gezet worden. Als trotste kinderen van je vader is dit een mooi moment om bij ons een kijkje te nemen voor een leuke cadeaukaart. Bij KaartDirect bieden wij hier veel keuze in, maar de ene vader is de andere niet. We noemen een paar leuke suggesties op om je een beetje te laten inspireren.

Uiteraard is een borreltje op zijn tijd niet verkeerd. De meeste vaders lusten wel iets lekkers. Daarom is onze eerste aanrader de Gall & Gall cadeaukaart. Je kiest met deze leuke gift card je eigen bedrag uit tussen de €5 of €150 en dan kan paps een keuze maken uit het brede assortiment van de grootste slijterij keten in Nederland. Is papa meer een liefhebber van bier? Voor bierfanaten hebben wij ook nog de Biercheque. Deze gift card wisselt de gelukkige vader in voor een (speciaal)biertje naar keuze bij veel verschillende brouwerijen, bierwinkels, slijterijen, webshops en zelfs op terrassen (van brouwerijen).

Geef een leuk uitje cadeau

Wat natuurlijk ook leuk is om cadeau te geven is een leuk dagje of avondje uit. Bij KaartDirect koop je dan bijvoorbeeld de Podium Cadeaukaart. het ideale cadeau voor de gezinsmannen die van theater, concerten of dergelijke houdt. De Podium Cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 300 podia door heel Nederland, wat betekent dat er keuze is uit maar liefst 30.000 verschillende voorstellingen per jaar. Onwijs veel mogelijkheden dus, maar we snappen als er bijvoorbeeld meer animo is voor een toffe bioscoop ervaring. Met zoveel nieuwe films is er veel te beleven op het witte scherm, en dan is een Nationale Bioscoopkaart geen verkeerd cadeau. Is je vader meer een lui wezen en zit hij liever thuis op de bank? Combineer dan gewoon een Biercheque met een Pathé Thuis gift card.

Niet zo lui?

Voor de mannen die niet vies zijn om hun handen vuil te maken hebben wij ook nog de Klus Cadeau gift card. Kunnen zij maar niet ophouden met een klusje hier en daar in huis, dan is deze gift card ideaal. Is er in de familie meer een stiekeme noodzaak dat de keuken of woonkamer sneller af is? Ook dan zit je met de Klus Cadeau gift card goed.

Het zijn een paar adviezen die KaartDirect geeft met Vaderdag. Er is ontzettend veel keus, en een beetje op weg helpen kan nooit kwaad. Het bestellen van de cadeaukaarten gaat snel en eenvoudig bij on, zodat je papa erg blij kan maken.

Klus Cadeau

€5,- tot €150,-

Klus Cadeau

Bestellen
KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen
Biercheque

€10,- tot €150,-

Biercheque

Bestellen
Gall & Gall

€5,- tot €150,-

Gall & Gall

Bestellen