Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Mobile Legends Diamonds

Eenvoudig en snel Diamonds kopen voor Mobile Legends

Snel nieuwe Heroes unlocken, of ben je toe aan een nieuwe skin voor je favoriete personage in Mobile Legends? Dan komen extra Diamonds zeker van pas! Bij KaartDirect koop je in no time Diamonds voor Mobile Legends: kies het aantal, reken af en wissel de code in. Binnen 1 minuut is alles geregeld.

Diamonds

Mobile Legends 275 Diamonds

€4,99

Mobile Legends 275 Diamonds

Uitverkocht
Mobile Legends 565 Diamonds

€9,99

Mobile Legends 565 Diamonds

Uitverkocht
Mobile Legends 1155 Diamonds

€23,99 €19,99

Mobile Legends 1155 Diamonds

Uitverkocht
Mobile Legends 1765 Diamonds

€35,99 €29,99

Mobile Legends 1765 Diamonds

Uitverkocht
Mobile Legends 2975 Diamonds

€59,99 €49,99

Mobile Legends 2975 Diamonds

Uitverkocht
Mobile Legends 6000 Diamonds

€119,99 €97,99

Mobile Legends 6000 Diamonds

Uitverkocht
Mobile Legends Bang Bang logo PNG

Ga de strijd om de overwinning aan

Ben je op zoek naar een leuke multiplayer online battle arena (MOBA) game om op je smartphone te spelen? Mobile Legends is dan echt iets voor jou! Kies uit een van de verschillende Heroes, vorm een team (met vrienden of andere spelers) en verdedig je basis. In deze game is het de bedoeling dat je met een team van vijf man ervoor zorgt dat je de basis van de tegenstanders vernietigd. Stel een team samen van Heroes met verschillende kwaliteiten en ga strategisch de strijd aan. Goed samenwerken is belangrijk, dan maak je het meeste kans op de overwinning.

Heroes en skins kopen met Diamonds

In Mobile Legends zijn er verschillende soorten Heroes. Elk van deze Heroes zijn onderverdeeld in classes: Tank, Fighter, Assassin, Mage, Marksman en Support. In elk potje dien je goed af te wegen welke rollen nodig zijn om de tegenstanders zo effectief mogelijk te lijf te gaan. Het helpt daarom om zoveel mogelijk verschillende Heroes tot je beschikking te hebben.

Heroes kun je vrijspelen door flink wat uren in de game te spenderen. Heb je hier niet de tijd, of het geduld voor? Dan zijn Diamonds een goed alternatief. Het is niet alleen een manier om meer tactische opties beschikbaar te hebben, het wordt ook gebruikt om skins voor je favoriete Heroes te unlocken.

De voordelen van Starlight

In Mobile Legends heb je ook de mogelijkheid om met Diamonds de Starlight battle pass te kopen. Hiermee level je maar liefst 120 keer op. Unlock snel unieke beloningen en profiteer van een hoop extra voordelen. Koop je voor het eerste de battle pass? Dan kost het je slechts 385 Diamonds in plaats van 550. Voor meer speelplezier in Mobile Legends is Starlight een dikke aanrader.

Diamonds kopen bij KaartDirect

Mobile Legends Diamonds kopen? Dat gaat snel en eenvoudig bij KaartDirect. Wij hebben verschillende varianten van de Diamonds gift cards in ons assortiment. Ga bijvoorbeeld voor een cadeaukaart ter waarde van € 22,99 en ontvang 1555 Diamonds for Mobile Legends. Het is zelfs mogelijk om een Mobile Legends gift card van 6000 Diamonds te bestellen. Bij het afrekenen heb je de keuze uit alle populaire betaalmogelijkheden. Zodra je betaald hebt, krijg je de code op je scherm te zien en sturen wij deze ook nog eens op naar je email.

De Diamonds redeem code los je in op de site van Mobile Legends. Vul je Game ID in en de Diamonds Redemption code en als alles goed gaat speel jij binnen de kortste keren met een nieuwe Hero!