Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Het mega populaire League of Legends

Chris Hofman
Het mega populaire League of Legends

League of Legends is een waar fenomeen te noemen binnen het Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) game genre. Het begon bescheiden en uiteindelijk is de game gegroeid tot het powerhouse zoals we dat nu kennen. In League speel je in een team 5 tegen 5. Je begint tegenover elkaar op een map met als doel de basis van de tegenstander te vernietigen. Hier heb je een strategie voor nodig: er moet goed samengewerkt worden en een team van verschillende Legends (speelbare personages) opgesteld worden. Het spel is ondertussen zo populair dat toernooien live worden gespeeld in grote arena’s. De hoeveelheid mensen die erop afkomen en livestreams kijken is werkelijk ongekend. Niet zo gek ook, de ontwikkelaar (Riot Games) van het spel heeft sinds de lancering alsmaar nieuwe content heeft toegevoegd. De grote sterren van de game zijn natuurlijk de Legends, waar er veel van zijn vrij te spelen zijn. Deze diverse Legends komen steeds meer in de spotlights te staan. Er worden onder andere fictieve popgroepen opgericht en series gemaakt waarbij de personages in de hoofdrol staan. Wil je alle populaire personages unlocken? Dan zal je de game erg veel moeten spelen om Riot Points te verdienen. 

 

Riot Points League of Legends

Na elk (gewonnen) match krijg je League of Legends RP, ofwel Riot Points. Met League of Legends RP heb je de mogelijk om nieuwe Legends te unlocken binnen een alsmaar groter wordend roster van speelbare personages. Wanneer je een potje hebt gespeeld, krijg je League of Legends Riot Points. Dit zijn helaas slechts kleine hoeveelheden. Om veel LoL RP te verzamelen, zal je dus aardig je best moeten doen. Speel urenlang matches en probeer er zo veel mogelijk van te winnen voor een mooi aantal Riot Points.

Gelukkige is het mogelijk om snel League of Legends RP te verzamelen. Bij KaartDirect bieden wij Riot Points (LoL) aan in verschillende bedragen. Wil je League of Legends RP kopen voor een tientje? Dat kan! Koop de League of Legends RP cadeaukaart van 10 euro en krijg maar liefst 1.380 RP die je kunt gebruiken om een nieuwe Legend te unlocken. Er is ook een hoop meer wat je kunt vrij spelen met League of Legends Riot Points: emotes, boosters en extra loot zoals Hextech Chests zijn één van de vele items die de game rijk is waar je RP voor nodig hebt. Met zoveel items kun je ook een League of Legends gift card van 20 euro kopen, goed voor 2.800 League of Legends RP.  

League of Legends Gift Card €20

€20,-

League of Legends Gift Card €20

League of Legends Gift Card €10

€10,-

League of Legends Gift Card €10