Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De 5 beste deals van de Days of Play 2023

Chris Hofman
De 5 beste deals van de Days of Play 2023

Profiteer optimaal van de Days of Play en maak van deze gelegenheid gebruik om een PlayStation Plus aanbieding te scoren. Waarom? De jaar-lidmaatschappen zijn t/m 12 juni met 25% in prijs verlaagd. Dit is dé kans om je spelervaring naar een hoger niveau te tillen, zonder diep in de buidel te hoeven tasten. Maar de prijsdalingen beperken zich niet alleen tot PS Plus, veel games zijn nu voor aantrekkelijke prijzen te bemachtigen in de PlayStation Store. Omdat het aanbod vrij overweldigend is, hebben wij de vijf beste game-deals van de Days of Play voor jou op een rijtje gezet.

1. Gran Turismo 7 € 49,59 euro (38% korting op PS5)

Gran Turismo 7 is niet zomaar een spel, het is dé ultieme race-ervaring en een ode aan de autowereld. De adembenemende graphics worden gecombineerd met een breed scala aan nauwkeurig nagemaakte auto's. De toegankelijke en tegelijkertijd diepgaande gameplay, zorgt voor een ongeëvenaarde racing game. Bezoek de mooiste circuits, start de motoren en duik in de wereld van Gran Turismo 7.

2. Horizon Forbidden West € 49,59 (38% korting op PS5)

Het avontuur van Aloy zet zich voort in Horizon Forbidden West. Verken de verwoeste schoonheid van een post-apocalyptisch Amerika, vecht tegen gevaarlijke, mechanische beesten en ontrafel het mysterie van een dodelijke plaag. Met adembenemende landschappen, vernieuwde gevechtssystemen, en een wereld vol verrassingen biedt Horizon Forbidden West een onvergetelijke ervaring. 

3. God of War Ragnarök € 59,99 (25% korting op PS5)

Stap in de wereld van God of War Ragnarök en beleef een episch avontuur in het hart van de Noorse mythologie. Ervaar het verhaal van de krachtige Kratos en zijn zoon Atreus, word je meegesleurd in een verhaal vol actie en spanning. Met sublieme gameplay, adembenemende beelden en talloze onderscheidingen, staat dit spel garant voor uren plezier met een intrigerend verhaal wat je niet wil missen.

4. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales € 29,99 (50% korting op PS4 & PS5)

Deze keer staat niet Peter Parker, maar Miles Morales in de schijnwerpers. In dit nieuwe Spider-Man avontuur worden vriendschappen en familiebanden op de proef gesteld, terwijl de actie diverser en indrukwekkender is dan ooit tevoren. Met de kracht van de PlayStation 5 en het gebruik van ray-tracing, biedt de game een ongeëvenaarde grafische presentatie. Nog nooit was het zo'n fantastische ervaring om door New York te slingeren!

5. Ghost of Tsushima Director’s €39,99 (50% korting op PS5)

Duik in het verhaal van Jin Sakai, een krijger die strijdt voor vrijheid en eer in Ghost of Tsushima. De Mongolen hebben Tsushima in hun greep, het is aan jou om je te verzetten tegen de onderdrukking. Kies je eigen pad: ga het gevecht direct aan of wordt één met de schaduw om vijanden te verrassen met dodelijke precisie. Het feodale Japan in Ghost of Tsushima is adembenemend mooi en biedt een unieke ervaring die je gespeeld moet hebben.

KaartDirect maakt het kopen van PlayStation cadeaukaarten eenvoudig. Het voordeel van een PlayStation kaart is dat je geen bankgegevens aan je PSN account hoeft te koppelen. Hierdoor vermijd je onvoorziene kosten en betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk wilt. Kortom, een doeltreffende manier om je budget onder controle te houden. Ken je iemand die binnenkort jarig is? Een PlayStation kaart is een leuk geschenk dat je direct kunt versturen met onze speciale cadeau-module. Waarom nog langer wachten? De Days of Play actieperiode loopt nog tot en met 12 juni, wees er snel bij voordat het te laat is!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10

PlayStation Store code €60

€60,-

PlayStation Store code €60