Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Parallels Desktop

Parallels Desktop haalt meer uit je Mac

Het is niet voor niets dat Mac systemen uiterst populair zijn. De snelheid en stabiliteit waarmee je te maken hebt is ongekend en bij elk soort werkproces kan je onbelemmerd aan de slag. Toch zijn er bepaalde beperkingen binnen dit gesloten ecosysteem. Parallels richt zich op software bedoeld voor Mac systemen, waarop je het Windows OS kan gebruiken.

Parallels Desktop 17

Parallels Desktop 17 | Education | 1 Jaar

€39,95

Parallels Desktop 17 | Education | 1 Jaar

Uitverkocht
Parallels Desktop 17 | 1 jaar

€64,95

Parallels Desktop 17 | 1 jaar

Uitverkocht
Parallels Desktop 17 Pro | 1 jaar

€79,95

Parallels Desktop 17 Pro | 1 jaar

Uitverkocht
Parallels Desktop 17 | Eenmalige aankoop

€94,95

Parallels Desktop 17 | Eenmalige aankoop

Uitverkocht
Parallels desktop high res SVG logo

Windows op Mac?

Er zijn bepaalde programma’s en handelingen die enkel uitgevoerd kunnen worden via Windows. Parallels Desktop is de oplossing voor dit probleem, hiermee kan je eenvoudig Mac systemen voorzien van het Windows besturingssysteem. Dit gaat via de Parallels Desktop software, waarmee je Windows 10 (of Windows 11) kan gebruiken op je Mac systeem. Of anders gezegd: je kan Windows gebruiken alsof het macOS is.

Bij KaartDirect.nl koop je de nieuwste versie van het programma: Parallels Desktop 17. Deze is te gebruiken op macOS 10.13 en hoger. Parallels Desktop 17 biedt nog meer functies dan zijn voorganger. Een daarvan is bijvoorbeeld dat je gebruik kan maken van de touchbar, mocht je MacBook Pro dit hebben. Ook is Parallels Desktop 17 geoptimaliseerd voor de nieuwe Mac systemen die op macOS 12 Monterey draaien en/of de nieuwe M1 chips bevatten. Daarbij is Parallels Desktop 17 ook geoptimaliseerd voor Windows 11.

Verschillende versies zijn hier beschikbaar

Je hebt meerdere manieren om Parallels Desktop aan te schaffen. Je kan voor een eenmalige aankoop gaan en voor altijd dit product bezitten. Een andere mogelijkheid is om voor het abonnement te gaan. Dan heb je een jaar lang de mogelijkheid om Windows te gebruiken op je Mac systeem.

Parallels Desktop 17 Pro is een aanrader

Logischerwijs wil je het nieuwste van het nieuwste hebben en dit is met een goede reden. Parallels Desktop 17 ondersteunt de nieuwste Mac systemen, met de nieuwste M1 chips, maar ook de nieuwste variant van Windows. Met dit product ben je voor een lange tijd voorzien van de meest optimale versie en beste ondersteuning. Alles verloopt snel en vooral gemakkelijk.

Parallels detecteert automatisch wat je nodig hebt om ermee vooruit te kunnen, het werkt supersnel en je hebt ook de keuze om verschillende views in te stellen voor een duidelijk overzicht. Met Parallels Desktop 17 Pro krijg je ook nog eens 24/7 ondersteuning van Parallels zelf. Met meerdere functies zoals het opsporen van fouten, gebruik van meer virtuele RAM of CPU, verbeterde Microsoft Visual Studio plug-ins en meer. Zoals je merkt is de Pro versie bedoeld voor gebruikers die net even wat meer mogelijkheden en ruimte nodig hebben dan aangeboden wordt met de normale versie.

 

Gerelateerde artikelen:

Geen limieten meer met macOS dankzij Parallels Desktop