Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Parallels Desktop

Parallels Desktop haalt meer uit je Mac

Het is niet voor niets dat Mac systemen uiterst populair zijn. De snelheid en stabiliteit waarmee je te maken hebt is ongekend en bij elk soort werkproces kan je onbelemmerd aan de slag. Toch zijn er bepaalde beperkingen binnen dit gesloten ecosysteem. Parallels richt zich op software bedoeld voor Mac systemen, waarop je het Windows OS kan gebruiken.

Parallels Desktop 17

Parallels Desktop 17 | Education | 1 Jaar

€39,95

Parallels Desktop 17 | Education | 1 Jaar

Parallels Desktop 17 | 1 Jaar

€64,95

Parallels Desktop 17 | 1 Jaar

Parallels Desktop 17 Pro | 1 Jaar

€79,95

Parallels Desktop 17 Pro | 1 Jaar

Parallels Desktop 17 | Eenmalige aankoop

€94,95

Parallels Desktop 17 | Eenmalige aankoop

Windows op Mac?

Er zijn bepaalde programma’s en handelingen die enkel uitgevoerd kunnen worden via Windows. Zo kan je met Parallels Mac systemen voorzien van Windows. Dit gaat via de Parallels Desktop software, waarmee je Windows 10 (of Windows 11) kan gebruiken op je Mac systeem. Of anders gezegd: je kan Windows gebruiken alsof het macOS is.

Bij KaartDirect.nl kan je zowel Parallels Desktop 16 als de nieuwste versie, Parallels Desktop 17, kopen. Beide versies zijn op macOS 10.13 en hoger te gebruiken. Parallels Desktop 17 biedt nog meer functies dan zijn voorganger. Een daarvan is bijvoorbeeld dat je gebruik kan maken van de touchbar, mocht je MacBook Pro dit hebben. Ook is Parallels Desktop 17 geoptimaliseerd voor de nieuwe Mac systemen die op macOS 12 Monterey draaien en/of de nieuwe M1 chips bevatten. Daarbij is Parallels Desktop 17 ook geoptimaliseerd voor Windows 11.

Verschillende versies zijn hier beschikbaar

Je hebt meerdere manieren om Parallels Desktop aan te schaffen. Je kan voor een eenmalige aankoop gaan en voor altijd dit product bezitten. Een andere mogelijkheid is om voor een abonnement te gaan die een jaar lang jou de optie geeft om van Windows gebruik te maken op je Mac systeem. Dit is bij KaartDirect.nl beschikbaar met zowel Parallels Desktop 16 als Parallels Desktop 17.

Parallels Desktop 17 Pro is een aanrader

Logischerwijs wil je het nieuwste van het nieuwste hebben en dit is met een goede reden. Zoals eerder aangegeven ondersteunt Parallels Desktop 17 de nieuwste Mac systemen, met de nieuwste M1 chips, maar ook de nieuwste variant van Windows. Met dit product ben je voor een lange tijd voorzien van de meest optimale versie en beste ondersteuning. Alles verloopt snel en vooral gemakkelijk.

Parallels detecteert automatisch wat je nodig hebt om ermee vooruit te kunnen, het werkt supersnel en je hebt ook de keuze om verschillende views in te stellen voor een duidelijk overzicht. Met Parallels Desktop 17 Pro krijg je ook nog eens 24/7 ondersteuning van Parallels zelf. Met meerdere functies zoals het opsporen van fouten, gebruik van meer virtuele RAM of CPU, verbeterde Microsoft Visual Studio plug-ins en meer. Zoals je merkt is de Pro versie bedoeld voor gebruikers die net even wat meer mogelijkheden en ruimte nodig hebben dan aangeboden wordt met de normale versie.