Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

SoShop

SoShop.Club tegoed koop je bij KaartDirect.nl

Online shoppen moet zo soepel, snel en gemakkelijk verlopen als mogelijk is en dat kan met de SoShop prepaid creditcard. Deze creditcard werkt op het netwerk van MasterCard en is daardoor op buitengewoon veel adressen bruikbaar. Je kunt hier anoniem en volledig veilig mee betalen en dat op prepaid basis. Bij KaartDirect.nl kun je SoShop tegoed aanschaffen dat gelijk geleverd wordt en we hebben hierin verschillende opties. Let op: SoShop is wereldwijd bruikbaar, maar de creditcard is enkel in Frankrijk verkrijgbaar.

SoShop

SoShop €20

€20,-

SoShop €20

Uitverkocht
SoShop €50

€50,-

SoShop €50

Uitverkocht
SoShop €100

€100,-

SoShop €100

Uitverkocht
SoShop €150

€150,-

SoShop €150

Uitverkocht
SoShop €250

€250,-

SoShop €250

Uitverkocht

Betaal met de prepaid SoShop creditcard

Om betalingen te verrichten is het steeds gebruikelijker om een creditcard daarvoor aan te wenden. Dit kan weer op verschillende manieren, zo kun je een creditcard bij jouw bank verkrijgen. Daarnaast zijn er verschillende maatschappijen waar je terecht kunt en een daarvan is natuurlijk MasterCard. Het concept van de creditcard is echter dat je achteraf betaalt, maar dat kan ook andersom middels een prepaid creditcard. Dat is waar SoShop om de hoek komt kijken, gezien dat een creditcard is waar je vooraf tegoed op stort.

De SoShop creditcard werkt op het uitgebreide netwerk van MasterCard, dat wereldwijd een van de meest geaccepteerde kredietkaarten is. Met deze SoShop kaart kun je dus overal terecht, maar het grote verschil is dat je hier vooraf geld op zet en dat kan je hier bij KaartDirect.nl doen. Wij verkopen namelijk SoShop tegoed en dat in verschillende hoeveelheden. Het werkt heel eenvoudig, je kiest het gewenste tegoed uit, je betaalt en wij sturen je de code toe.

De tegoedcode is na ontvangst direct te gebruiken om de SoShop creditcard op te waarden, die nadien weer gelijk gebruikt kan worden.

Wereldwijd bruikbaar, maar…

De SoShop creditcard is wereldwijd te gebruiken omdat het aangesloten is bij het MasterCard netwerk. Dus waar MasterCard geaccepteerd wordt, daar kan je SoShop gebruiken. Het enige addertje onder het gras is dat je voor het gebruik van het tegoed over een SoShop creditcard moet beschikken. Die kan je tegen een geringe betaling bestellen, maar het wordt enkel in Frankrijk geleverd en verkocht.

Je dient inwoner van Frankrijk te zijn om de creditcard thuis te kunnen ontvangen en anders dien je deze op een lokaal verkooppunt te bemachtigen. Als je eenmaal over een creditcard van SoShop beschikt, dan kun je natuurlijk wereldwijd betalen. Wij leveren het tegoed, dat je op een eenvoudige manier kunt opwaarderen.

Weet wel dat KaartDirect.nl uitsluitend leverancier is van SoShop tegoed. De creditcard die benodigd is, wordt niet door ons geleverd!