Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Windows op macOS dankzij Parallels Desktop

Chris Hofman
Windows op macOS dankzij Parallels Desktop

Apple heeft prachtige producten in zijn assortiment. Zeker de laatste lijn Mac producten die de M1 chip bevatten, zijn een goede reden om hierin te investeren. Dit om verschillende redenen: grafisch ontwerpen, kantoorwerk, video’s bewerken of gewoon gebruikmaken van een stabiel systeem om zonder zorgen alles te kunnen doen. Maar het komt met een keerzijde. Niet alle software, applicaties of handelingen kunnen gedaan worden op een Apple product.

Er zijn ook genoeg redenen om gebruik te maken van een Windows systeem. Windows producten/applicaties als Microsoft Office, Microsoft Edge of Visual Studio zijn slechte enkele voorbeelden die het meest optimaal draaien op een systeem met Windows OS erop geïnstalleerd.

Parallels verschijnt hier ter tonele

Neem bijvoorbeeld de laatste MacBook, waar een M1 chip in kan zitten. Dit kost je al snel een aardige duit, maar ook wil je gebruikmaken van verschillende Microsoft applicaties. Een tweede systeem aanschaffen is teveel van het goede, zeker in deze tijden. Parallels Desktop 17 Pro kan in zo’n geval een uitkomst bieden, waarbij je van twee werelden kunt genieten. Moeiteloos kan men simultaan Windows en macOS gebruiken, wat betekent dat je nog efficiënter je werk kan doen en dat met maar één systeem.

Gebruik je Mac met de voordelen van Windows

Bij KaartDirect.nl kan je verschillende versies van Parallels aanschaffen. Je kan de Parallels Desktop 16 van vorig jaar kopen, maar voor een wat meer futureproof optie raden wij de laatste versie aan. Met Parallels Desktop 17 (Pro) kan je een abonnement nemen dat een jaar geldig is, maar je kunt dit product ook eenmalig aanschaffen en voor altijd in bezit hebben. Ben je een student die het maar een beperkte tijd nodig heeft? Dan bieden wij ook een studenten versie aan. Het komt erop neer dat je op welke manier dan ook via je Mac systeem toch gebruik kan maken van de voordelen van Windows.

Parallels Desktop 17 | Eenmalige aankoop

€94,95

Parallels Desktop 17 | Eenmalige aankoop

Uitverkocht
Parallels Desktop 17 | 1 jaar

€64,95

Parallels Desktop 17 | 1 jaar

Uitverkocht
Parallels Desktop 17 Pro | 1 jaar

€79,95

Parallels Desktop 17 Pro | 1 jaar

Uitverkocht