Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Reizen

Reizen

Iemand die graag op reis gaat kijkt bij terugkeer alweer uit naar de volgende reis. En geef hem of haar eens ongelijk, het is een van de leukste dingen om te doen. Steden bezoeken, de wereld verkennen, op avontuur gaan… niemand zal reizen echt een straf vinden. Wil je in dat kader een keer echt wat leuks doen? Dan is een reiscadeau hiervoor perfect geschikt. Je kunt bij KaartDirect.nl een drietal mooie cadeaus in dat segment vinden. Weekendjeweg, wat dé cadeaukaart is om te geven om iemand een paar dagen een leuke reis te bezorgen. Ook kun je iemand een hotelovernachting cadeau doen met Hotelgift en hetzelfde geldt voor een heuse vliegreis met Flightgift!

Our Reizen Cadeaukaarten

Flightgift

€25,- tot €250,-

Flightgift

Bestellen
Hotelgift

€25,- tot €250,-

Hotelgift

Bestellen
Weekendjeweg.nl

€5,- tot €150,-

Weekendjeweg.nl

Bestellen

Er lekker even tussenuit. Nieuwe locaties ontdekken. Spannende avonturen aangaan. Allemaal omschrijvingen die perfect bij reizen passen. Er is vrijwel niemand op deze planeet die niet geniet van een leuke, toeristische reis en daarom is het ook zo leuk om te geven. Reizen brengt je naar nieuwe plekken, laat je genieten en belangrijker nog: je kunt optimaal ontspannen. Ken je mensen die graag reizen en wil je in dat kader iets leuks voor ze doen? Dan zit je hier bij KaartDirect.nl helemaal aan het juiste adres, want wij hebben precies alle cadeaus die je zoekt.

Dit is op te delen in drie verschillende cadeaukaarten: Flightgift, Hotelgift en Weekendjeweg. Met de Flightgift cadeaukaart geef je iemand als het ware een vliegreis cadeau. Deze cadeaukaart is te besteden bij meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen. Dit om een volledige vlucht te boeken, maar ook om bijvoorbeeld korting te krijgen op de totaalprijs. Hotelgift werkt hetzelfde, maar dan natuurlijk met hotels. Met duizenden aangesloten hotels en ketens, kun je deze cadeaukaart wereldwijd gebruiken.

Nog een stapje verder gaan en iemand een compleet weekendje weg aanbieden? Ook daarvoor hebben we een prachtige cadeaukaart in ons assortiment. Te besteden bij enorm veel hotels en je bepaalt zelf de waarde van deze cadeaukaart, alsook de andere genoemde cadeaukaarten. Hierdoor heb je altijd een cadeau dat echt indruk maakt en wat geapprecieerd zal worden!