Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

PlayStation Plus

Alles wat je moet weten over PlayStation Plus

Als je aan PlayStation denkt of er wel eens naar kijkt, dan zal de term ‘PlayStation Plus’ je ongetwijfeld bekend voorkomen. Voor fanatieke gamers is het vanzelfsprekend, voor nieuwkomers kan het wat onduidelijk zijn. Want wat is PlayStation Plus precies, wat kan je ermee en waarom moet je dat hebben? De Plus in de naam suggereert al ‘meer’ en dat is het in een notendop ook, maar de nuance is natuurlijk wat er zoal onder deze ‘meer’ valt en we kunnen je vertellen: dat is niet mals.

PS Plus logo High Res PNG

Eenvoudig PlayStation Plus online kopen

PlayStation Plus komt met diverse features bovenop hetgeen je standaard op de PlayStation 4 en PlayStation 5 krijgt. Om dit te gebruiken dien je een PlayStation Plus kaart aan te schaffen, die je recht geeft op een bepaalde periode van gebruik. Zo’n PlayStation Plus kaart bestel je eenvoudig hier bij KaartDirect.nl en is in verschillende varianten verkrijgbaar, waar we later op ingaan. Eerst kijken we naar wat PS Plus kopen je voor extra’s oplevert.

Gezien dat nogal wat extra features zijn, zetten we dat op een rijtje zodat je een duidelijk overzicht hebt:

Online gamen – Om jouw games online te kunnen spelen, dien je lid te zijn van PlayStation Plus. Deze service maakt het namelijk mogelijk om je vrienden online te ontmoeten en alle games die je hebt in multiplayer te spelen. Dus als je optimaal van je games wilt genieten, dan is PlayStation Plus een vereiste, aangezien je dan alles kunt benutten.

Gratis games – In feite betaal je voor PSN Plus, zodat je online kunt gamen. Maar je mag er natuurlijk ook het nodige voor terug verwachten. Zo is er maandelijks een line-up van games beschikbaar, die je kosteloos kunt downloaden. Dit bestaat uit titels voor de PlayStation 4 én PlayStation 5. Deze games zijn zolang je abonnee bent gratis beschikbaar om te downloaden en spelen. Hier zitten geregeld toppers tussen, waardoor je zonder additionele kosten te maken van de games kunt genieten.

Cloudopslag – Bij het stukje PS online hoort ook cloudopslag, wat eveneens een feature van PSN Plus is. Op het moment dat je abonnee bent, dan kun je alle opslagdata van je games in de cloud opslaan, waardoor je altijd een back-up ter beschikking hebt. Dit is in veel gevallen niet direct noodzakelijk, maar op het moment dat een opslagbestand wegens wat voor reden dan ook corrupt raakt, dan is het fijn om je laatste savedata uit de cloud te kunnen plukken, waardoor je verder kunt. Tevens kun je op deze manier heel eenvoudig savedata op een andere console gebruiken, want inloggen op je account is voldoende.

Exclusieve aanbiedingen – Bij PlayStation Plus kopen hoort naast de omschreven voordelen ook nog een extra feature die exclusief voor abonnees is. Je kunt namelijk profiteren van exclusieve kortingen in de PlayStation Store, waardoor je bijvoorbeeld goedkoper uit bent bij de aanschaf van een nieuwe game of een stukje extra content. Dit scheelt en alleen abonnees komen hiervoor in aanmerking. Hetzelfde geldt voor speciale promoties met content, die bijvoorbeeld gratis beschikbaar zijn voor PSN Plus abonnees.

Daarmee zijn de belangrijkste voordelen van het PlayStation Plus abonnement benoemd. Deze extra service van Sony PlayStation komt dus met allerlei extra perks die jouw speelervaring een nieuwe dimensie geven. Je hebt er echt wat aan, het PS Plus abonnement biedt veel waar voor het geld. Bij KaartDirect.nl koop je een PlayStation Plus kaart al vanaf € 24,99 (3 maanden).

PlayStation Plus 3 maanden

Dit abonnement geeft je recht op 3 maanden PlayStation Online en alle andere bovengenoemde features. Ideaal voor als je op korte termijn voor een beperkte tijd een bepaalde game graag online wilt spelen. Dit PSN Plus abonnement kost € 24,99 en omvat alles wat PlayStation Plus te bieden heeft. Bestel het hier.

PlayStation Plus 12 maanden

Voor € 59,99 krijg je 12 maanden lang toegang tot PlayStation Plus, inclusief alles wat het abonnement te bieden heeft. Hierdoor ben je dus een stuk voordeliger uit dan met een kwartaalabonnement. Voor de fanatieke gamer is dit dus bij uitstek een interessant abonnement om langdurig vooruit te kunnen. Een jaarabonnement voor PS Plus bestel je hier.

Slim besparen op PlayStation Plus: de beste momenten voor korting

Het zoeken naar korting op een PlayStation Plus-lidmaatschap kan een slimme manier zijn om wat geld te besparen. Tijdens speciale evenementen zoals de jaarlijkse Days of Play en Black Friday biedt Sony vaak aantrekkelijke kortingen op 12 maanden PS Plus lidmaatschappen. Het is de moeite waard om deze evenementen in de gaten te houden om zo de beste deal voor PlayStation Plus te vinden.

Je bestelt jouw PlayStation Plus kaart bij KaartDirect.nl en wij leveren jouw PS Plus abonnement direct. PlayStation Plus kopen gaat heel gemakkelijk en snel, zodat je gelijk van alle voordelen gebruik kunt maken!