Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Kleding cadeaubon nodig? Ruime keus bij KaartDirect

Chris Hofman
Kleding cadeaubon nodig? Ruime keus bij KaartDirect

Je garderobe vullen met nieuwe kleding kan aardig in de kosten lopen. Wil je dus iemand een leuk cadeau geven, dan zit je eigenlijk wel goed met het schenken van een kleding cadeaubon. Maar welke koop je nou eigenlijk? Bij KaartDirect hebben we verschillende soorten cadeaukaarten voor kleding. Het is hierin natuurlijk wel een beetje kiezen wat je wilt, want de ene kleding cadeaukaart is de andere niet! Wij bieden hier een paar suggesties wat misschien een paar leuke ideetjes kunnen zijn om iemand als een kleding tegoedbon te kunnen geven.

Sportieve kleding cadeaubonnen doen het altijd goed

Ken je iemand die altijd op de nieuwste sneakers of sportkleding van sportkleding houdt? De Nike cadeaubon doet in dit geval erg goed. Een paar Nike schoenen zou iedereen wel willen hebben, dus hiermee kan je goed scoren. Anders hebben we bij KaartDirect nog de optie om voor een Foot Locker of adidas cadeaubon te gaan als je denkt dat de ontvanger van een kleding cadeaukaart interesse heeft in een ander merk. Met nog meer keuze in sportartikelen, waaronder dus ook kleding is misschien de Decathlon cadeaukaart ook een interessante keuze.

Casual of modieuze opties

Denk je dat je iemand gelukkiger kan maken voor een kleding cadeaubon te geven die meer gericht is op casual kleding? Een cadeaukaart van de H&M hebben we ook nog in ons assortiment. Is iemand bewust bezig met het kopen van kleding en gaat de voorkeur naar wat duurzamere producten? Dan is de Sustainable Fashion giftcard een uitstekende keuze om als cadeau te geven. Met deze cadeaukaart is de ontvanger van het cadeau er honderd procent van verzekerd kleding te kunnen aanschaffen die duurzaam is, maar ook op een verantwoorde wijze is gemaakt.

Wil je de ontvanger van veel keuze voorzien? Dan zit je helemaal snor met een kleding tegoedbon van Zalando. Een breed assortiment met verschillende merken en soorten kleding. Hiermee kan het eigenlijk niet echt fout gaan.

Bestel een van de kleding cadeaukaarten bij KaartDirect

Hebben wij je een beetje geïnspireerd met een van onze opties binnen de kleding cadeaubonnen? Dan is het een kwestie van iets leuks uitkiezen en deze cadeau te geven. Reken je cadeaukaart af en zodra wij jouw betaling hebben ontvangen krijg je een cadeaubon code te zien die je kunt weggegeven. Ook sturen we alles voor de zekerheid per email naar je op. De meeste van onze kleding cadeaukaarten kunnen via deze pagina ook als digitaal cadeau verstuurd worden. Geef de cadeaukaart een feestelijke uitstraling met een persoonlijke boodschap.

adidas

€5,- tot €500,-

adidas

Bestellen
Foot Locker

€1,- tot €500,-

Foot Locker

Bestellen
Zalando

€5,- tot €150,-

Zalando

Bestellen
Decathlon

€5,- tot €150,-

Decathlon

Bestellen
Nike

€15,- tot €150,-

Nike

Bestellen