Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Tips voor een leuk kraamcadeau: geef een cadeaukaart!

Nora Vos
Tips voor een leuk kraamcadeau: geef een cadeaukaart!

Wat geef je eigenlijk als kraamcadeau? Een cadeau vinden voor kersverse ouders kan best een uitdaging zijn, vooral als je iets wilt geven dat zowel praktisch als persoonlijk is. Of je nu op zoek bent naar een kraamcadeau voor een jongen of een kraamcadeau voor een meisje, cadeaukaarten bieden een handige oplossing. Op KaartDirect.nl vind je vele digitale gift cards die perfect zijn als kraamcadeau. Hier zijn enkele tips!

Wat is een leuk kraamcadeau?

Bij het kiezen van een leuk kraamcadeau is het belangrijk om iets te geven dat zowel praktisch als memorabel is. Cadeaukaarten zijn perfect, omdat ze veel flexibiliteit bieden: de ouders kunnen zelf kiezen wat ze nog nodig hebben. Of het nu gaat om kleding, speelgoed of babyverzorgingsproducten, met een cadeaukaart zit je altijd goed. Bovendien kunnen de ouders hun (online) aankoop op een moment doen dat het hen het beste uitkomt. Wel zo handig wanneer het slaapritme zeer onregelmatig kan zijn...

Kies voor een Prénatal cadeaukaart

Een Prenatal cadeaukaart is altijd een uitstekend kraamcadeau. Prénatal dé winkelketen als het gaat om jonge of aanstaande ouders. Ze hebben een breed assortiment aan babyproducten: van kleding en verzorgingsproducten tot speelgoed en meubels. Met deze cadeaukaart kunnen de ouders zelf kiezen wat ze nog nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een schattig outfit voor hun kleintje of essentiële babyverzorgingsproducten.

HEMA voor praktische (baby)spullen

De HEMA cadeaukaart is een veelzijdig kraamcadeau dat altijd goed in de smaak valt. HEMA heeft een uitgebreide babycollectie met alles van rompertjes en dekentjes tot speentjes en knuffels. Daarnaast kunnen ouders hier ook terecht voor praktische spullen zoals luiers en flesjes. Deze cadeaukaart biedt de perfecte balans tussen praktisch en leuk, waardoor het een ideaal cadeau is voor elke gelegenheid.

Wehkamp gift card: ideaal voor als nog iets mist in huis

Met een Wehkamp cadeaukaart kunnen ouders niet alleen babyspullen kopen, maar ook kiezen uit een breed scala aan andere producten voor bijvoorbeeld in huis. Of de ouders nu op zoek zijn naar meubels of decoratie voor de babykamer: Wehkamp heeft het allemaal. Bovendien kunnen ze ook iets leuks voor zichzelf uitzoeken, wat altijd gewaardeerd wordt.

Intertoys cadeaukaart: voor het eerste speelgoed!

Een Intertoys cadeaukaart is een fantastisch kraamcadeau, omdat het ouders de mogelijkheid geeft om het perfecte speelgoed voor hun kleintje te kiezen. Van knuffels en bijtspeeltjes tot interactieve speelmatten, de populaire speelgoedwinkel heeft veel in het assortiment voor een pasgeborenen. Het geven van een gift card voor speelgoed zorgt ervoor dat de ouders iets kunnen kiezen dat past bij de ontwikkeling van hun baby.

Een gepersonaliseerd kraamcadeau

Bij KaartDirect heb je de mogelijkheid eenvoudig een cadeaukaart te personaliseren. Dankzij onze cadeaumodule is het een eenvoudig proces: kies een schattig thema, voeg een hartverwarmende boodschap toe en maak zo je kraamcadeau speciaal. Dit maakt het geven van een cadeaukaart niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk en memorabel.

 

Gerelateerde artikelen:

Prénatal

€5,- tot €150,-

Prénatal

Bestellen
HEMA

€5,- tot €250,-

HEMA

Bestellen
Wehkamp

€5,- tot €150,-

Wehkamp

Bestellen
Intertoys

€5,- tot €150,-

Intertoys

Bestellen