Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Tinder introduceert nieuwe functie: Matchmaker!

Nora Vos
Tinder introduceert nieuwe functie: Matchmaker!

De populaire datingapp Tinder heeft de Matchmaker functie geïntroduceerd. Deze nieuwe toevoeging stelt vrienden en familie in staat om potentiële matches voor te stellen aan de gebruiker. Hoe werkt dit precies? We leggen je in deze blog alles uit over wat je als Matchmaker in Tinder kunt doen.

Gebruikers van Tinder kunnen een Matchmaker-sessie starten en maximaal 15 vrienden of familieleden uitnodigen om profielen aan te bevelen. Nadat je een sessie gestart hebt, hebben de matchmakers 24 uur de tijd om profielen aan je voor te stellen. Zij kunnen echter niet namens jou chatten of berichten versturen

Het is dus niet zo dat een van je vrienden of een gekke oom je voor schut kan zetten bij de potentiële Tinder matches. Zodra de sessie is afgelopen ontvangt de gebruiker een overzicht van profielen die zijn voorgesteld door vrienden en familie. Op deze manier heb je een team van Cupido's beschikbaar om je te helpen de liefde te vinden!

Wanneer is Tinder Matchmaker beschikbaar in Nederland?

De nieuwe Matchmaker-functie van Tinder is al in vijftien landen beschikbaar, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Frankrijk. In de Benelux is deze functie echter nog niet beschikbaar. Hoewel er nog geen specifieke lanceringsdatum bekend is voor Nederland, wordt verwacht dat Tinder de Matchmaker-functie in de komende maanden zal uitrollen. 

Nederlandse gebruikers zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat zij van deze nieuwe functie gebruik kunnen maken. Gelukkig hebben we wel wat leuks om naar uit te kijken. De toevoeging van een sociaal element in de selectie van matches belooft het swipen op Tinder niet alleen leuker, maar ook meer betekenisvol te maken.

Speel alvast voor Cupido met KaartDirect!

Bij KaartDirect geven wij de liefde vrij spel! Bij ons koop je eenvoudig een Tinder Plus of Tinder Gold gift card, die een maand lang toegang bieden tot extra functies binnen de gratis dating app. Zo hoef je niet te wachten op de Matchmaker functie, want hiermee kun je een naaste alvast een zetje geven in zijn of haar zoektocht naar een nieuwe vlam. 

Personaliseer de Tinder Gold gift card met onze cadeaumodule en verstuur vandaag nog een bemoedigende digitale cadeaukaart. Niets is zo mooi om in aanloop naar de feestdagen verbinding en warmte met een dierbare te delen.

 

Gerelateerde artikelen:

Tinder Plus - 1 maand

€9,99

Tinder Plus - 1 maand

Tinder Gold - 1 maand

€12,85

Tinder Gold - 1 maand