Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Bereid je met Zalando voor op de koude dagen

Chris Hofman
Bereid je met Zalando voor op de koude dagen

De warme dagen zijn bijna voorbij en dat betekent maar één ding: winter is coming! Geen zorgen, we zijn de herfst natuurlijk ook niet vergeten. De temperatuur daalt gestaag: de luchtige korte broeken en slippers worden ingeruild voor warme wollen sokken en truien. Er zijn genoeg redenen om je garderobe uit te pluizen. Pas je alles nog wel, zit er oude kleding tussen die je nooit meer draagt, of misschien wil je mee met de laatste fashion trends. Het is in ieder geval een goed idee om te gaan shoppen bij Zalando. Zalando heeft een groot assortiment bestaande uit verschillende kledingmerken. Wil je iemand verrassen met een leuk item? Dan is een Zalando gift card erg leuk om te geven.

Maak kennis met Zalando Plus

Ben je al langer klant van Zalando en wil je gebruikmaken van extra service? Met het Zalando Plus-lidmaatschap heb je een aantal voordelen die in de smaak zullen vallen. Met de nieuwe service van Zalando wordt je bestelling sneller en zonder extra kosten bezorgd. Zo heb je nog sneller je nieuwe winterkleding in huis. Daarnaast krijg je ook 'early acces' tot de meest interessante nieuwe releases. Bevalt het product toch niet helemaal? Maak gebruik van kosteloos retourneren. Het product liever in een andere maat, maar momenteel niet voorradig? Geen zorgen, zodra deze weer verkrijgbaar is word je door Zalando op de hoogte gesteld. Een hele fijne service voor slechts € 9,95 per jaar.

Zalando cadeaubon geven

Bij KaartDirect verkopen wij de Zalando cadeaukaart, die je online kunt personaliseren om als cadeau te versturen. Uiteraard kan je van deze tip gebruikmaken tijdens de feestdagen, maar af en toe tussendoor iemand verwennen kan heus geen kwaad. 

Er is ook de mogelijkheid om een Zalando cadeaubon (voor jezelf) te kopen vanaf 5 euro, tot een zelf ingevulde bedrag van maximaal 150 euro. Wat je ook kiest, via onze snelle en eenvoudige manier van bestellen ben je in een mum van tijd klaar om Zalando af te struinen voor nieuwe kleding. Je garderobe uitbreiden met een paar extra truien zodat de kachel minder hard hoeft te staan is geen slecht idee als je het ons vraagt.

 

Gerelateerde artikelen:

Zalando

€5,- tot €150,-

Zalando

Bestellen