Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Splatoon 3 is vanaf nu verkrijgbaar

Chris Hofman
Splatoon 3 is vanaf nu verkrijgbaar

Het is 9 september, wat maar één ding kan betekenen: Splatoon 3 is uitgekomen voor de Nintendo Switch! Liefhebbers van Splatoon 2 kunnen na honderden uren in de digitale arena’s, nu dan eindelijk een nieuwe Splatoon carrière beginnen. Bezoek Splatsville, ervaar een nieuwe singleplayer en zorg dat alles onder het inkt komt met de meest uiteenlopende wapens. Er is een hoop te beleven in de wereld van Splatoon 3, dus duik snel de game in. 

Is Splatoon 3 de moeite waard?

Als je nog nooit een Splatoon game hebt gespeeld, is het nu een mooi moment om erin te stappen. Alles wat goed was in de voorgaande delen is meegenomen, waarbij je nu nog meer content hebt. Van oude tot nieuwe levels, wapens en een volledig nieuwe singleplayer ervaring. 

Wanneer je al bekend bent met de Splatoon games, dan is dit derde deel een feest van herkenning. Alle spelmodi keren terug, alleen nu beter en groter dan ooit. Salmon Run is nog nooit zo imponerend geweest als in Splatoon 3, alleen daarom is het al de moeite waard om de game op te pikken.

Maar er is meer... zo krijg je ook een paar nieuwe wapens waarmee je tijdens een Turf War het hele level kunt bekladden. Zeiden wij Turf War? Er is nu ook een variant hieraan toegevoegd genaamd Tabletop Turf War. In deze spelmodus strijd je tijdens een bloedstollend 1 versus 1 gevecht voor de overwinning. 

Speel samen met vrienden

Spatoon is het allerleukst wanneer je het met een paar vrienden speelt. Samen een Turf War aangaan geeft de grootste kans op een overwinning. Het Splatfest keert terug, waarbij je doormiddel van (bijvoorbeeld) steen, papier, schaar een keuze voor je team maakt. Eenmaal gekozen dan strijd je met dit team om de partij te winnen. Als je altijd wilt winnen in Splatoon 3 is samenwerken en tactisch het slagveld kleurrijk maken een vereiste. Om met je dream team het arena te betreden, heb je wel een Nintendo Switch Online abonnement nodig. 

Haal voordeel uit je Splatoon 2 savedata

Het loont om een echte fan van Splatoon te zijn! Als jij de savedata van Splatoon 2 overzet naar de nieuwe game, dan krijg je leuke voordelen. Zo ontvang je maar liefst drie Golden Sheldon Licences die ingewisseld kunnen worden voor drie nieuwe primaire wapens. Ook krijg je meteen toegang dat de Anarchy Battles. Je rank wordt gelijk getrokken aan je voorgaande prestaties zodat je online met, en tegen, mensen speelt die net zo goed zijn als jou. 

Koop Nintendo eShop tegoed bij KaartDirect

Beginnen de handen al te jeuken van enthousiasme? Verschijnt plotseling de drang om alles onder het inkt te spuiten? Dan is het tijd om Splatoon 3 te gaan spelen! Bij KaartDirect koop je eenvoudig Nintendo Switch eShop cards, waarmee je in de Nintendo eShop het derde deel van Splatoon koopt. Veel inktplezier!

 

Gerelateerde artikelen:

Nintendo eShop card €15

€15,-

Nintendo eShop card €15

Nintendo eShop card €50

€50,-

Nintendo eShop card €50

Nintendo eShop card €100

€100,-

Nintendo eShop card €100

Nintendo eShop card €75

€75,-

Nintendo eShop card €75