Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Nintendo Switch Sports is eindelijk uit!

Chris Hofman
Nintendo Switch Sports is eindelijk uit!

Velen van ons kunnen het succes van Nintendo Wii Sports nog wel herinneren: dit was het spel wat ervoor zorgde dat jong en oud gingen gamen. Werkelijk elke leeftijd ging fanatiek zwiepen en zwaaien voor de tv om een potje te bowlen, tennissen of een andere sport te beoefenen. Vandaag is voor de Nintendo Switch de spirituele opvolger officieel uitgekomen: Nintendo Switch Sports. Net als de voorgangen, speel je deze game ook met motion controls, middels de Joy-Cons van de Nintendo Switch.

Ruime keuze uit diverse sporten

In deze game heb je de keuze uit zes verschillende sporten die je in de woonkamer beoefent: tennis, badminton, voetbal, bowlen, volleybal en chanbara (zwaardvechten). Bij elk van deze sporten moet je van de bank af komen en een actieve houding aannemen, alleen dan strijd je mee voor de hoogste score! De precieze bewegingsregistratie van de Joy-Cons zorgen er voor dat de sporten realistisch gespeeld kunnen worden. Ben jij onverslaanbaar in Switch Sports tennis? Misschien wordt het tijd om je vaardigheden op het gravel eens echt te testen.

Bij KaartDirect koop je eShop tegoed om de game uit de Nintendo eShop te downloaden. Nintendo Switch Sports is in de eShop te verkrijgen voor € 39,99. Koop bij KaartDirect één Nintendo gift card met 15 euro tegoed en één ter waarde van 25 euro om tot het exacte bedrag te komen. Zodra je betaald hebt verschijnen de codes in beeld en gebruik je deze in de Nintendo eShop. Voor de zekerheid sturen we het bestelde Nintendo tegoed ook naar je email.

Ontdek nieuwe sportieve activiteiten

Sommige sporten kennen we al van het voorgaande spel, chanbara is compleet nieuw voor Nintendo Switch Sports. Deze sport is vergelijkbaar met zwaardvechten of kendo. Het doel is om de slagen van je tegenstanders af weren en op het juiste moment aan te vallen. Tijdens het volleyballen zal je goed gepositioneerd moeten staan om de bal terug te slaan in het vak van de tegenstanders. Je zult echt je best moeten doen om te moeten scoren. Bij voetbal moet je achter de bal aanhollen en deze in het doel zien te schieten. Het echte conditie werk komt hier pas echt om de hoek kijken. Ben je uitgeput? Dan kan je lekker gaan bowlen om een strike proberen te gooien. 

Samen met je vrienden online sporten

Ben je ervan overtuigd goed genoeg getraind te zijn? Daag dan vrienden of andere spelers online uit. Met bowlen kan je zelfs meedoen aan een toernooi met 15 spelers! Om online te kunnen spelen, heb je wel een Nintendo Switch Online abonnement nodig. Als je deze nog niet hebt dan koop je hier toegang tot de online functionaliteiten van de Nintendo Switch. Met Nintendo Switch Sports heb je een hoop toffe sporten om plezier aan te beleven!

Nintendo eShop card €15

€15,-

Nintendo eShop card €15

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Nintendo eShop card €50

€50,-

Nintendo eShop card €50