Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

PlayStation Plus aanbieding tijdens Black Friday 2022

Chris Hofman
PlayStation Plus aanbieding tijdens Black Friday 2022

Black Friday PlayStation Plus 

Tijdens Black Friday worden producten tegen een spotprijs aangeboden. Voor velen is dit dan ook hét moment om iets moois te kopen. Sony kan natuurlijk niet achterblijven en doet mee aan deze actieperiode. In de periode van 18 tot en met 28 november koop je een PlayStation Plus abonnementen met maarliefst 25% korting! Alle varianten van het lidmaatschap (Essential, Extra & Premium) gaan in de aanbieding in de PlayStation Store en zijn te gebruiken op de PlayStation 4 of 5. Naast de PS Plus aanbiedingen zijn een selectie van games en DLC ook verlaagd in prijs, dus sla je slag!

Wanneer is Black Friday in de PlayStation Store?

Vanaf 18 november zijn de Black Friday deals beschikbaar in de PSN Store. Dit is het ideale moment om toptitels met flinke korting te scoren en het moment om een PS Plus lidmaatschap te nemen of te verlengen. Het loont om alvast tegoed op je account te zetten, zodat je straks geen enkele deal mis loopt.

PS Plus aanbieding scoren

Sinds juni is PlayStation Plus vernieuwd, er zijn drie varianten om uit te kiezen. Deze hebben wij hier even op een rijtje gezet:

Met zulke sappige kortingen is de verleiding groot om het meest complete abonnement van PS Plus te nemen. Zo is 12 maanden PS Plus Premium van € 119,99 nu te koop voor €89,99 in de PSN Store. Heb je geen behoefte aan extra features en wil je eigenlijk alleen maar met je vrienden online gamen? Dan is een jaarabonnement van PS Plus Essential alles wat je nodig hebt. Scoor 12 maanden PlayStation plus voor een prijs van € 44,99, in plaats van € 59,99. Wil je liever van een paar leuke extra features gebruikmaken? Ga dan voor een jaar lang PlayStation Plus Extra, nu afgeprijsd van € 99,99 voor € 74,99. Probeer een wat uitgebreidere abonnement, of neem een basis subscriptie, laat in ieder geval deze mooie kans niet liggen.

Wil je weten welk lidmaatschap het beste bij jou past? Lees dan deze blog om alles te weten te komen.

Bereid je voor bij KaartDirect

Om je voor te bereiden op Black Friday koop je bij KaartDirect een PlayStation kaart. Met een tegoedkaart of PS Plus gift card, voeg je saldo toe aan je account om een product naar keuze te kopen in de PSN Store. Bij KaartDirect koop je snel en eenvoudig tegoed, zodat jij op de 18de PS Plus met korting kunt kopen!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €25

€25,-

PlayStation Store code €25